MINI Cooper 5-dørs på podie

MINI Cooper 5-dørs

MINI Cooper 5-dørs. 136-178 hk. Forbrug 16,1-17,9 km/l. CO2-udledning 128-134 g/km. Forbrug kan påvirkes af bl.a. kørestil, terræn og vejr. Bilen er vist med ekstraudstyr.

 

Når du vil have det hele

Den nye faceliftede MINI Cooper 5-dørs har fået en betragtelig designmæssig overhaling – både inde og ude – og står nu skarpere end sinde før. En perfekt model til dig, der ikke vil nøjes med mindre end vaskeægte køreglæde og god plads.
MINI Cooper 5-dørs parkeret i by

Individualitet møder funktionalitet

Den nye MINI Cooper 5-dørs kombinerer den karakteristiske køreglæde og en stor dosis funktionalitet med 100 % individualitet. 2021-udgaven af modellen er blevet modificeret betragteligt designmæssigt, og det nye rene og stilfulde designsprog er ikke til at overse. Blandt andet er fronten opdateret med en ’sekskantet’ kølergrill, kofangeren kommer nu i samme lakfarve som resten af bilen, de runde forlygter er blevet udstyret med LED, og baglygterne kommer i det populære ikoniske Union Jack-design – alt sammen som standard.

I 2021-udgaven har MINI også introduceret verdens første Multi-Tone-tag (et helt unikt skydetag), flere lakfarver at vælge mellem, og utallige andre individuelle tilpasningsmuligheder. Kabinen har også fået en designmæssig opdatering, og du vil opleve et skarpt, lækkert og super funktionelt interiør, ikke mindst på grund af det nye indstillelige atmosfærelys, en ny 8,8” touch-screen, et multifunktionelt instrumentpanel og mange andre nye tiltag.

MINI Cooper 5-dørs set oppefra
MINI Cooper 5-dørs med soltag set oppefra

Tro mod køreoplevelsen

MINI Cooper 5-dørs’ lille vendediameter, det skarpe styretøj, og bilens kompromisløse konstruktion sikrer dig en smidig manøvrering, både gennem de små gader i byen, men også gennem tungere trafik på fx motorvejen. Det er især modellens lave tyngdepunkt, kombineret med det høje omdrejningstal, der giver dig den højt værdsatte og ikoniske MINI gokart-følelse. Og modellen er mere end villig til at imødekomme dine behov – det fantastiske drejningsmoment alene kan helt sikkert få dit (racer-)hjerte til at banke lidt hurtigere.

Familie sætter sig ind i MINI Cooper 5-dørs

Book en prøvetur, og lad dig overbevise. Du får både plads, sportslighed og ren køreglæde for alle pengene.

 

Book prøvetur