MINI 5 dørs

MINI 5 dørs

Fra 239.858 kr.

En opdatering af den originale

Den originale MINI silhuet har fået en opgradering. Bilen har fået 5 døre og bedre rummelighed, så der både er plads til indkøbsposerne eller passagererne. MINI 5 dørs kan imponere alle steder. Du får mere plads og flere døre, uden at gå på kompromis med gokartfølelsen, som er karakteristisk for MINI.

Sikker innovation
Trådløs innovation

Trådløs innovation

MINIs infotainmentsystem kan kobles sammen med din smartphone helt trådløst, så du nemt, hurtigt og håndfrit kan tale i telefon over højtalerne, finde din favoritmusik eller sende en besked. Du kan altså være i kontakt med omverdenen på hele køreturen med MINI Connected.

Sikkerheden i top

Sikkerheden i top

MINI 5 dørs har Matrix LED forlygter, som giver godt udsyn i alle situationer. Derudover er MINI 5 dørs udstyret med MINI Driving Assistant, som hjælper dig, som fører, med at køre sikkert rundt. Med Dynamic Traction og Stability Control er der sensorer, der vil opdage, hvis bilen er ved at skride, og som hjælper ved at give dig de bedste køreegenskaber på alle slags underlag. Udover at hjælpe ved udskridning er der generelt mange  advarselssystemer i MINI 5 dørs, f.eks. kollisionssikring, der hjælper dig i situationer, hvor du er ved at køre ind i noget.

MINI 5 DOORS Gallery 2440X1373 B
Assistentsystemer

Med de mange assistentsystemer får du en utrolig komfort på køreturen. Du får MINI Park Assist, så du nemt kan parkere alle steder, også i byen. Navigationssystemet hjælper dig med at finde frem til din destination på den nemmeste og hurtigste måde. Sidst men ikke mindst, får du live trafikinformationer undervejs, så du kan nå at omlægge din rute i tilfælde af, at der skulle være sket et uheld eller være kødannelse.

Læs mere