HERO MINI 3D 3100X1330 Alt

MINI Cooper 3-dørs

Fra 309.728 kr.

The New Classic

Back to the roots. Den nye faceliftede MINI Cooper 3-dørs sætter den nye standard for uforfalsket køreglæde.
Gallery MINI 3D 2440X1373 C

En gennemgribende designopdatering

Den nye MINI Cooper 3-dørs har designmæssigt fået et løft, og står i dag endnu skarpere – og med renere linjer – end nogen sinde før. MINI’s designteam er gået langt, og det er stort set kun forlygterne, man designmæssigt har beholdt fra den tidligere model… og så alligevel ikke, for modellen kommer nu med LED-forlygter og de ikoniske ’Union Jack’-baglygter som standard.

Re-designet er harmonisk og giver god mening, fordi man har været tro mod MINI’s grundtanke – nemlig at MINI Cooper skal være den frækkeste, sjoveste, og mest sportslige model i sin klasse.

Verdens første Multi-Tone-tag (et helt unikt skydetag, MINI har udviklet), flere lakfarver og utallige individuelle tilpasningsmuligheder er også blevet virkelighed. Kabinen har ligeledes fået designmæssig overhaling, og du vil opleve et endnu skarpere skåret interiør end tidligere, ikke mindst på grund af det nye indstillelige atmosfærelys, et nyt multifunktionelt instrumentpanel og meget, meget mere.

Gallery MINI 3D 2440X1373 B
Gallery MINI 3D 2440X1373 A

Glem ’vejvrede’ – her får du ren vejglæde

MINI er kendt for at kunne vende på et frimærke og for at være lille, fræk og smidig – og konceptet holder stadig 100 % i den nye MINI Cooper 3-dørs. Det er især modellens lave tyngdepunkt, kombineret med det høje omdrejningstal, der giver dig den rendyrkede gokart-følelse. Og den er kvik – rigtig kvik – med dens vilde drejningsmoment, kan den få alles (racer)hjerter til at banke lidt hurtigere.

 

Gallery MINI 3D 2440X1373 D

Nyd en ikonisk køreoplevelse og den udprægede sportslige ’handling’ i den mest originale MINI der findes! Book en prøvetur i dag, og lad dig underholde.

Book prøvetur

Se et udvalg af vores brugte MINI Cooper