MINI 3 dørs

MINI 3 dørs

Fra 230.769 kr.

Legendarisk bil

Den legendariske MINI 3 dørs er en kombination af hurtighed med et lavt tyngdepunkt, livlighed og ren fornøjelse. Med sin 1,5 liters MINI Cooper twin motor, MINI matrix LED lygter, fartpilot og semi-automatisk fartkontrol er køreoplevelsen helt i top.

Oplev det sikre design
Design og historie

Design og historie

MINI har en lang og rig historie. Det samme har Union Jack. Dette er taget med i designet af MINI 3 dørs. LED-baglygterne er designet i et todelt design med Union Jack og kromramme rundt om. Derudover er instrumentpanelet belyst med et Union Jack design. Den lille MINI konstruktion er tydeligvis en luksuriøs og sportslig bil. 

Sikkerhed

Sikkerhed

Bilen er udstyret med kollisionssikring og advarselssystemer, så du kan undgå farlige kørselssituationer. Dynamic Traction Control giver dig, som fører, bedst mulige egenskaber på alle køreunderlag. Dette sker ved hjælp af sensorer, der vil opdage, hvis bilen er ved at skride. Derudover er det MINI Driving Assistant, der sørger for ekstra sikkerhed og komfort. Med kameraer aktiveres fartkontrollen og sætter hastigheden ned for dig, så du ikke kører for tæt på andre bilister. 

MINI 3 DOORS Gallery 2440X1373 A
Infotainmentsystem

Med infotainmentsystemet kan du nemt og sikkert tale i mobil, sende beskeder, finde musik og meget mere. Med Radio MINI Boost Systemet og MINI Connected kan du være forbundet til omverdenen, mens du kører.

Læs mere