BMW X1 kørende rundt i sving

BMW X1

Fås som plug-in hybrid eller benzin/diesel

BMW X1 (diesel/benzin). Forbrug 15,6-20,4 km/l. CO2-udledning 129-145 g/km. 

BMW X1 xDrive SUV 25e M-Sport (Plug-in-Hybrid). 245 hk. Elektrisk rækkevidde 84 km. Forbrug 125-142,9 km/l. CO2: 17-19 g/km. Opladningstid ved 3,7 kW: 4,75 timer.

Forbrug og rækkevidde påvirkes bl.a. af kørestil, vejrforhold og tilvalg af udstyr, hvor især høj hastighed og lave temperaturer reducerer rækkevidden. Vist med ekstraudstyr.

 

Suveræn oplevelse med BMW X1

BMW X1 har et sportsligt og markant design med en suveræn god manøvredygtighed og eksplosiv dynamik. Den fås i flere forskellige drivlinjer, så du kan finde den X1, der passer bedst til dig.

Højdepunkter

Sportsligt og markant design

Sportsligt og markant design

Det udvendige sportslige design taler sit helt eget tydelige sprog. De gennemførte monolitiske former og lodrette proportioner giver BMW X1 et selvsikkert og stærkt udtryk.

Plug-in eller Benzin/Diesel

Plug-in eller Benzin/Diesel

Uanset om du vil køre på benzin eller hybrid, findes der en BMW X1 til dig. Modellen fås både med en klassisk forbrændingsmotor og som plug-in hybrid.

Innovativ teknologi

Innovativ teknologi

Det er de højteknologiske detaljer som f.eks. smartphone-integrationen, BMW Maps og de intelligente førerassistentsystemer, der giver dig en køredynamik ud over det sædvanlige.

Design

Det udvendige design

Med det markante og sportslige udtryk, hæver BMW X1 sig nemt over de fleste andre biler. Det temperamentsfulde lygtedesign med LED-lys, skærmkanterne og den store, ikoniske dobbeltnyre i kølergrillen giver bilen det særligt sportslige look.
Fronten

Fronten

Den markante kvadratiske dobbeltnyre dominerer fronten. Mens de slanke adaptive LED-forlygter giver BMW X1 et kraftfuldt og dynamisk sammenhængende udtryk.

Siden

Siden

BMW X1 er skabt i en helstøbt balance mellem det markante frontparti og de lodrette proportioner, der fra siden giver modellen et udpræget dynamisk design.

Bagenden

Bagenden

Sammenspillet mellem det gennemsigtige glas, de tredimensionelle L-formede baglygter og det sekskantede mønster giver BMW X1 en bagende, der matcher et moderne design. 

Det indvendige design

Med unikke features som det slanke og rammeløse BMW Curved Display, nyeste generation af betjeningselementer og den nye udformning af de fleksible bagsæder med ny udformning og polstring i Sensatec giver ikke kun føreren men også passagererne en kørekomfort, der er sjældent set mage.
Kabinelyspakke

Kabinelyspakke

BMW X1 har en eksklusiv kabinelyspakke med flere forskellige LED-lys, der sammen skaber en tilpas og personlig atmosfære i kabinen. Der kan vælges mellem seks forskellige lysdesign.

Instrumentbræt

Instrumentbræt

Derudover har instrumentgruppen Black Panel-teknologi med matsort overflade og to kromringe, elegant integreret instrumentbræt, der viser føreren kørerelevant indhold på et 5,7’’ farvedisplay.

Plads til det hele

Plads til det hele

Med god plads til loftet, masser af benplads og de fleksible indstillinger af bagsæderne, er der både god plads til både dig, børnene, vennerne, sportsudstyret, barnevognen eller hvad der ellers skal være plads til i din bil.

Egenskaber

Komfort og køreegenskaber

Med de mange køreassistenter og forbindelsesmuligheder, er du altid forbundet og komfortabel under køreturen. De store displays og betjeningselementer er lige ved hånden, og gør det nemt at finde navigationer, radio eller ringe op.
Driving Assistant Plus-køreassistent

Driving Assistant Plus-køreassistent

Med Driving Assistant Plus får du blandt andet fodgængeralarm med City-bremsefunktion, vejstribealarm, fjernlysassistent og meget mere, som hjælper dig godt og sikkert på vej.

Endnu mere komfort

Endnu mere komfort

Bilen har ydermere parkeringsassistent, trådløs opladning, automatisk bagagerumsåbning og er forberedt til Apple CarPlay®.

Drivlinjer

Få overblik over modellerne

BMW X1 sDrive18i benzinmotor
 • Drivlinje: Benzin
 • Effekt: op til 100 kW (136 hk)
 • Acceleration 0-100 km/t: 9,2 sek.
 • Bagagerumsvolumen: 540 liter
BMW X1 xDrive30e plug-in hybrid
 • Drivlinje: Plug-in hybrid
 • Effekt: op til 240 kW (326 hk)
 • Acceleration 0-100 km/t: 5,6 sek.
 • Rækkevidde (WLTP): op til 88 km*
 • Bagagerumsvolumen: 490 liter

 

BMW X1 xDrive20 d dieselmotor
 • Drivlinje: Diesel
 • Effekt: op til 120 kW (163 hk)
 • Acceleration 0-100 km/t: 8,6 sek.
 • Bagagerumsvolumen: 540 liter

 

Det bedste fra to verdener med BMW X1 plug-in hybrid

Med xDrive firehjulstræk, en stærk elmotor og en effektiv benzin forbrændingsmotor får du en utrolig dynamisk bil, der samtidig formår at holde brændstofforbruget lavt.
Rækkevidde

Rækkevidde

Med BMW X1 i plug-in hybridmodellen kan du køre helt op til 89 km udelukkende på strøm. Denne rækkevidde giver dig mulighed for at komme vidt omkring uden at bruge brændstof det første lange stykke på vejen. Denne komfortable frihed er starten på en fremtid med grænseløs mobilitet for dig som ejer af en BMW X1.

Klimaaftryk

Klimaaftryk

Du mindsker ikke kun CO2-udslip og brændstofforbrug ved at køre afsted i en plug-in hybrid fra BMW. Alle BMW plug-in hybrider bliver undersøgt for det totale klimaaftryk. Det vil sige alt lige fra fremstilling af råvarer og frem til genbrug af dele. I dette tilfælde udleder BMW X1 xDrive25e helt op til 55% mindre kuldioxid end BMW X1 xDrive25i.

eDrive

eDrive

Bilen er udstyret med BMW eDrive. Det er en smart energistyring, der koordinerer alle komponenter i drivlinjen og elmotoren. Systemets funktion er at opnå størst mulig effektivitet og bedst mulig køredynamik. Med eDrive-knappen kan du vælge mellem 3 forskellige køreprogrammer: AUTO eDrive, MAX eDrive og SAVE BATTERY.

Mød den helt nye BMW iX1 elbil

Med sit muskuløse udseende og funktionelle alsidighed giver den helt nye BMW iX1 dig en 100 % autentisk oplevelse af frihed og uafhængighed på ren el. Modellen lanceres i starten af 2023, men kan bestilles allerede nu.
Opdateret fra inderst til yderst

Opdateret fra inderst til yderst

BMW X1-serien er opdateret fra inderst til yderst, og nyest er den fuldelektriske BMW iX1. Det er tredje gang BMW X1 modelserien opdateres, og det kan både ses og mærkes. De dynamiske kurver, rene linjer og eksklusive designdetaljer understreger modellens rummelighed, og det samlede udtryk er knivskarpt og fuld af løfter om ren køreglæde.

Lækre proportioner

Lækre proportioner

Ekspressivt skulpturelle overflader og en lang taglinje er kendetegnene ved den BMW X1s dynamisk silhuet. Set bagfra producerer den slanke bagklaprude, de vandrette linjer, slanke LED-lys og udstrakte hjulkasser det typiske BMW SAV-look. Foran har modellen en stor, næsten firkantet BMW nyre og kromlister i de nederste luftindtag.

Sofistikeret kabine

Sofistikeret kabine

Også indvendigt venter dig en eksklusiv oplevelse. Et af nøgleelementerne i designet er det slanke instrumentpanel, BMW Curved Display, som oprindeligt er udviklet til den fuldelektriske BMW iX. Modellens ’svævende’ armlæn med integreret kontrolpanel og de nye sæder fås med mulighed for både perforeret Sensatec og Vernasca læderindtræk.

To-zonet automatisk klima som standard

To-zonet automatisk klima som standard

Der er heller ikke sparet på udstyret, for du får både to-zonet klima, sportslæderrat og BMW Maps med som standard. Vil du have endnu mere luksus, kan du vælge spejlpakke, ambient belysning, panoramaglassoltag og Harman Kardon Sound System til som ekstraudstyr.

Digitale assistenter

Digitale assistenter

Modellens digitale assistenter omfatter bl.a. fartpilot med bremsefunktion og front-kollisionsadvarselssystem. Assistenten er nu også er i stand til at registrere modkørende trafik, når de drejer til venstre, fodgængere og cyklister, når de drejer til højre. Parkeringsassistenten inkl. bakkamera og bakassistent er også standard.