BMW i4

BMW i4. 286-544 hk. Rækkevidde 478-585 km. Forbrug 15,8-18,7 kWh/100 km. CO2-udledning 0 g/km. Opladningstid 0-100% ved 11 kW: 7-8,25 timer. Opladningstid 10-80% ved 180 kW: 31-32 min. Forbrug og rækkevidde kan påvirkes af bl.a. kørestil, terræn og vejr. Bilen er vist med ekstraudstyr.

 

Nye standarder i progressiv Gran Coupé

 

Den nye elektriske BMW i4 er pakket med køreglæde og sætter nye standarder for elbiler. En rækkevidde op til 585 kilometer på en enkelt opladning, banebrydende digitalisering af instrumentbrættet og et sporty og elegant design.

 

Vær blandt de første til at prøve den nye BMW i4

 

Kontakt en af vores Bayern AutoGroup-forhandlere for at booke en prøvetur, så du selv kan opleve den komfort og køreglæde, som BMW i4 er så fuld af.

Skarp kørsel og blød komfort

Skarp kørsel og blød komfort

BMW i4 er designet til dig, der sætter pris på, at bilens udtryk, køreegenskaberne og den kompromisløse komfort går hånd i hånd. Her får du den fulde køreglæde - både som chauffør og som passager.

Digitale tjenester

Digitale tjenester

Både design og køreegenskaber gør BMW i4 til en helt særlig oplevelse. De mange innovative og digitale tjenester løfter barren endnu en tand. Derfor er BMW i4 ikke bare smuk og dynamisk - men også enormt sjov og komfortabel at køre.

Oplev M-klassen med el-motor

Oplev M-klassen med el-motor

Det er første gang, at BMW kombinerer i-klassens elektriske motor med M-klassens sporty og dynamiske stil. Det giver en køreoplevelse på et helt nyt niveau. Alt sammen pakket ind i det altid elegante design.

Design

Udvendigt design

Fronten

Fronten

Det lodrette kølergitter giver en bred og fremtrædende attitude, der gemmer på den mest avancerede teknologi, som du får glæde af, når du som fører bruger de mange intelligente køreassistenter.

Siden

Siden

Designet på BMW i4 er på samme tid splinternyt og alligevel med de klassiske kendetegn fra tidligere Coupé-modeller. Med en lang hjulafstand og fremskudte kanter, bliver det sportslige og elegante udtryk understreget.

Bagenden

Bagenden

De skarpe, lodrette kanter giver BMW i4 sit karakteristiske omrids. Det forstærkes af de udtryksfulde, blå rammer på bagskærmen, der således sætter prikken under udråbstegnet på det klassiske, moderne design.

Indvendigt design

Kabinen er nydesignet og holdt i en lys og imødekommende stil. Display, teknik, akustiske ruder, sportsrat, sportssæder og ergonomisk design medvirker til, at interiøret ikke bare ser imødekommende ud. Det føles også imødekommende, når du sætter dig bag rattet.

 

Cockpit

Cockpit

Instrumentpanelet er slankt og fladt, og det er med til at give kabinen sit moderne udtryk. Den høje midterkonsol er med til at give dig en ekstra sportslig og komfortabel fornemmelse.

Display

Display

Som fører er du omgivet af det nye BMW Curved Display, der består af 12,3" instrumentflade og 14,9" kontroldisplay. På den måde har du hele tiden alle de informationer og funktioner, du har brug for, indenfor både række- og synsvidde.

Komfortable sportssæder

Komfortable sportssæder

BMW i4 har rigelig plads til fem personer, og den tilbyder usædvanlig komfort til alle. Uanset om du er chauffør eller passager, har du optimal siddekomfort og plads til både hoved, skuldre og ben.

Egenskaber

Et soundtrack der matcher

Et soundtrack der matcher

Elbilmotorer larmer af gode grunde ikke, men det har BMW naturligvis også en innovativ løsning på. Som ekstraudstyr kan man nemlig vælge ’BMW Iconic Sounds Electric’, der tilpasser lyden i kabinen til din køreindstilling.

Lang rækkevidde, kort opladning

Lang rækkevidde, kort opladning

Det tager ikke mere end 31 minutter at oplade BMW i4 fra 10-80% (ved en ladeeffekt på 200 kW). Når batteriet er fuldt opladt, kan du køre op til 585 kilometer, inden du igen skal have strøm på batteriet.

Powerfuld elmotor

Powerfuld elmotor

BMW i4’s elektriske motor giver dig et formidabelt moment, og bringer dig fra 0-100 km/t på 5,7 sekunder i den baghjulstrukne BMW i4 eDrive40, ikke mindst takket være de 340 hk modellen er udstyret med.

Smidighed og stabilitet

Smidighed og stabilitet

Modellens optimerede aerodynamiske egenskaber og den afbalanceret vægt baner vejen for en udpræget smidighed. Det særlige affjedringssystem vil sikre optimal vejkontakt og høj svingstabilitet.

Plads og træk

Plads og træk

Alle modeller i BMW i4’s program kan udstyres med elektrisk træk, og den maksimale påhængsvægt lyder på 1.600 kg. Bagagerummet rummer 470 l, og lægges sæderne ned får du 1.290 liter, så der er plads til både begejstring og indkøbsposer.

Performance

BMW i4 eDrive35

BMW i4 eDrive35

  • Op til 478 km* rækkevidde (WLTP)
  • 0-100 km på 6,0 sek.*
  • DC-ladetid 10-80% på 32 minutter
BMW i4 eDrive40

BMW i4 eDrive40

  • Op til 585 km* rækkevidde (WLTP)
  • 0-100 km på 5,7 sek.*
  • DC-ladetid 10-80% på 31 minutter
BMW i4 M50

BMW i4 M50

  • Op til 512 km* rækkevidde (WLTP)
  • 0-100 km/t på 3,9 sek.*
  • DC-ladetid 10-80% på 31 minutter

*Forbrug og rækkevidde kan påvirkes af bl.a. kørestil, terræn og vejr. 

Vil du vide mere om at køre elektrisk?

Om at køre elektrisk

Om at køre elektrisk

Er du i tvivl om du er til en elbil, eller om en plug-in hybrid er den bedste løsning for dig? Eller går du i reelle overvejelser om en elbil eller plug-in hybrid, og vil vide mere om optimal kørsel på el? Bliv klogere på at køre elektrisk her.

Læs mere
BMW Charging

BMW Charging

Når du har en elbil fra BMW, kan du benytte BMW Charging til opladning både ude og hjemme. Du får adgang til et af de mest udbredte netværk af offentlige ladestandere. Alene i Danmark er der flere end 2.800 ladestandere i netværket.

Læs mere
Se udvalget af elbiler

Se udvalget af elbiler

Bayern AutoGroup har et bredt sortiment af elbiler fra BMW. Uanset hvilke præferencer du har, og hvilke behov du har for komfort, størrelse og teknologiske finurligheder, så kan vi hjælpe dig. Se vores udvalg via linket herunder.

Se udvalg