BMW i4

BMW i4

Priser og specifikationer følger snarest. Forventet lancering nov. 2021

Progressiv Gran Coupé pakket med køreglæde
Den nye fuldelektriske BMW i4 sætter nye standarder: Her får du en rækkevidde på op til 590 kilometer på en enkelt opladning, ‘State of the art’ digitalisering af instrumentbordet, et luksuriøst lyst interiør, og et sporty elegant firedørs Coupé-design – skræddersyet til længere distancer.
Design, interiør og udstyr

Skarp, sporty, og designet til dig, som sætter pris på at udtryk og køregenskaber går hånd i hånd. Og det er ikke kun dig som chauffør, der får den fulde køreglæde, for der er også god plads til familien. Som en fuldt udbygget fem-sæders sikrer BMW i4 også optimal siddekomfort på bagsæderne med rigelig frihøjde og masser af benplads. Udvendigt har modellen fået flydende, sportslige linjer, og selvom modellen deler mange træk med den nye BMW 4-serie, har BMW i4 fået sine helt egne klædelige designfeatures med blå accenter og flere aerodynamisk-optimerende elementer. Indvendigt venter der en helt lys og nydesignet kabine, ikke ulig designet i helt nye BMW iX4.

Gallery I4 2440X1373 A
Gallery I4 2440X1373 B
Køreoplevelse og ydelse

BMW i4’s elektriske motor giver dig en formidabel ydeevne, og bringer dig fra 0-100 km/t og derover på få sekunder – takket de 530 hk/390 kW modellen er udstyret med. Den vilde acceleration er en fantastisk egenskab, men står ikke alene, for ingeniørerne har sikret at BMW i4 samtidig leverer en imponerende selvsikker – og kontrolleret – køreoplevelse. Modellens optimerede aerodynamiske egenskaber og den afbalanceret vægt baner vejen for en udpræget smidighed. Det særlige affjedringssystem vil sikre optimal vejkontakt og høj svingstabilitet.

 

Gallery I4 2440X1373 C