BMW I4 HERO 3100X1330 2022

BMW i4

Progressiv Gran Coupé pakket med køreglæde

Den nye fuldelektriske BMW i4 sætter helt nye standarder: En rækkevidde på op til 590 kilometer på en enkelt opladning, ‘State of the art’ digitalisering af instrumentbordet, et luksuriøst lyst interiør, og et sporty elegant firedørs Coupé-design – skræddersyet til længere distancer.

Designhøjdepunkter

Skarp, sporty, og designet til dig, som sætter pris på at udtryk og køregenskaber går hånd i hånd. Og det er ikke kun dig som chauffør, der får den fulde køreglæde i sportssæderne, for der er også god plads til familien. Som en fuldt udbygget fem-sæders model sikrer BMW i4 nemlig optimal siddekomfort på bagsæderne med rigelig frihøjde og masser af benplads.

Udvendigt har modellen fået progressive, sportslige linjer, og selvom BMW i4 deler mange træk med den nye BMW 4-serie, har BMW i4 fået sine helt egne klædelige designfeatures med blå accenter og flere aerodynamisk-optimerende elementer.

Indvendigt venter der en helt lys og nydesignet kabine, og især det nye 27” ’BMW Curved Display’ imponerer med et ergonomisk buet og førerorienteret design. Det er også værd at nævne at modellens intelligente og slanke instrumentpanel også er med til at skabe rammerne om en helt ny digital virkelighed.
Akustiske ruder, sportssæder og sportsrat er ny standard i BMW i4.

Et soundtrack der matcher

Elbilmotorer larmer af gode grunde ikke, men det har BMW naturligvis også en innovativ løsning på. Som ekstraudstyr kan man nemlig vælge ’BMW Iconic Sounds Electric’ – et lydunivers designet af den verdenskendte tyske filmkomponist Hans Zimmer. BMW Iconic Sounds Electric tilpasser kørelyden i kabinen, og ændrer sig med køreindstillingen, fx fra ’COMFORT’ til ’SPORT’.


Køreoplevelse og ydelse

BMW i4’s elektriske motor giver dig et formidabelt moment, og bringer dig fra 0-100 km/t på 5,7 sekunder i den baghjulstrukne BMW i4 eDrive40, ikke mindst takket være de 340 hk modellen er udstyret med. Den vilde acceleration er en fantastisk egenskab, men står ikke alene, for ingeniørerne har sikret at BMW i4 samtidig leverer en imponerende selvsikker – og kontrolleret – køreoplevelse. Modellens optimerede aerodynamiske egenskaber og den afbalanceret vægt baner vejen for en udpræget smidighed. Det særlige affjedringssystem vil sikre optimal vejkontakt og høj svingstabilitet.

Seriens storebror, BMW i4 M50, bringer det største smil på læberne med en ydelse på vilde 544 hk, fra 0-100 km/t på bare 3,9 sekunder, en topfart på 225 km/t, firehjulstræk, adaptiv M-affjedring, variabel sportsstyring, M-sportsbremser og M-aerodynamikpakke. Det er svært at få hænderne ned. BMW beviser gang på gang, at kvalitet, elegance, fornuft og sjov sagtens kan kombineres.

BMW i4 eDrive40

BMW i4 eDrive40

  • Op til 590 km* rækkevidde (WLTP)
  • 0-100 km på 5,7 sek.*
  • Hurtiglader op til 164 km på 10 min*
BMW i4 M50

BMW i4 M50

  • Op til 510 km* rækkevidde (WLTP)
  • 0-100 km/t på 3,9 sek.*
  • Hurtiglader op til 140 km på 10 min.*

Opladning og rækkevidde

Batteristørrelsen for hele modelserien lyder på 83,9 kWh, og det giver dig en rækkevidde på op til 590* km på en enkelt opladning i BMW i4 eDrive40. BMW i4 M50 har en elektrisk rækkevidde på op til 510 km. Er bilen ved at løbe tør for strøm, tager det kun omkring en halv time, at lade batteriet 80 % op. Har du ikke lige en halv time, men kun 10 min., så giver dette dig ca. 160 km på batteriet (BMW i4 eDrive40). Kører du ofte i byen, hvor der bremses ofte, genvinder BMW i4 også bremseenergi. Det er med til at forsyne dig med ekstra rækkevidde, og muliggør det lave energiforbrug på under 16,5 kWh / 100 km.

Plads og træk

Alle modeller i BMW i4’s program kan udstyres med elektrisk træk, og den maksimale påhængsvægt lyder på 1.600 kg. Bagagerummet rummer 470 l, og lægges sæderne ned får du 1.290 liter, så der er plads til både begejstring og indkøbsposer.