5-serie Sedan plug-in hybrid

Fra 547.275 kr.

5-serie Sedan plug-in hybrid

Fra 547.275 kr.

BMW 530E Sedan HERO 3100X1330

BMW 5-serie Sedan plug-in hybrid

Forretningsbilen som plug-in hybrid

Den flotte forretnings-sedan med moderne look og komplet konnektivitet er kommet som plug-in hybrid. Designet udstråler overskud og kontrol. I denne bil kan du virkelig opnå den højeste køreglade og et lavt CO2-udslip på samme tid.

Højdepunkterne

Design og køredynamik

Design og køredynamik

De store flader og skarpe linjer stråler af overskud og kontrol, mens de aflange LED-lygter og den store dobbeltnyre udviser sportslighed. Den er stilsikker og har en tydelig sportslig fremtoning. Udover eDrive, som er en smart energistyring, der koordinerer alle komponenter i drivlinjen og elmotoren, er BMW 530e Sedan udstyret med bl.a. xDrive, 4-cylindret TwinPower Turbo benzinmotor, Integral Aktiv Styring og adaptiv undervogn, hvilket tilsammen giver en fantastisk manøvredygtighed og køreglæde.  

Klimavenlighed

Klimavenlighed

Det lave kuldioxidudslip og brændstofforbrug hos plug-in hybrider er en stor del af grunden til, at bilerne er blevet meget populære. Hos BMW er dette dog ikke helt nok. Alle plug-in hybriderne bliver grundigt undersøgt for at finde det totale klimaaftryk. Det er alt fra fremstilling af råvarer og helt frem til genanvendelsen, så CO2-udledningen reduceres mest muligt. eDrive teknologien fra BMW EfficientDynamics genvinder også den kinetiske energi fra bremserne og bruger den til at oplade batteriet, der driver elmotoren, hvilket igen nedsætter brændstofforbruget og udledningsniveauet.

BMW 5E GALLERY 2440X1373 A

Konnektivitet og assistentsystemer

Du får mange køreassistentsystemer, som sikrer dig komfort og sikkerhed på alle dine køreture. Det er blandt andet Driving Assistant Plus, Parking Assistant Plus med 3D View, fjernstyret parkering og BMW Head-Up Display. Du får også afslappende kabinelys, fabelagtig lyd med Bowers og Wilkins diamond surround sound system og ikke mindst smartphone integration. Du kan tilkoble din smartphone og oplade den i en trådløs ladeskål, så konnektiviteten aldrig skal gå på kompromis med ladeniveauet. Bilen er forberedt til Apple CarPay®, den har WLAN-hotspot og meget mere. Med BMW Charging har du mulighed for hurtigt og let at finde den nærmeste offentlige ladestation. Ladestationerne vises i navigationssystemet, i appen og online på websitet.