BMW 3-serie Touring plug-in hybrid

BMW 3-serie Touring plug-in hybrid

Nytænkning, dynamik og effektivitet

Disse tre ord kan bedst forklare BMW 330e Touring. Denne stationcar plug-in hybrid kan imponere enhver med dens BMW TwinPower Turbo-motorer (benzin eller diesel), undervognskomponenterne og de intelligente assistentsystemer. Med en ydelse på 292 hestekræfter kan du gå fra 0-100 km/t på 6 sekunder. Det effektive motorkoncept er omfattet af en forbrændingsmotor forrest og en elmotor på bagakslen, så du både har brændstof og el til at gøre køreturen så effektiv som mulig.

Højdepunkterne
Designdetaljer

Designdetaljer

Den utrolig sportslige Touring plug-in-hybrid har på fronten en stor dobbeltnyre, som er karakteristisk for BMW-modellerne. Derudover har den markante, aflange laserlygter og store luftindtag. De skarpe linjer og store flader giver det sportslige look. 

Innovationer

Innovationer

Der er ikke gået på kompromis i BMW 3-serie Touring plug-in-hybriden. Med antiskrid-skinner får du nemt bagage og lignende ind i bagagerummet uden at de glider rundt under køreturen. Lyset i kabinen skaber en passende stemning til alle køreture og med Welcome Light Carpet kommer der lys foran dørene, når du stiger ind og ud. Underholdningen er der også sørget for med en stor infotainment skærm, og du får Harman Kardon Surround Sound System med en digital forstærker, 9 kanaler og 16 højttalere, så du kan nyde din favoritmusik i god lydkvalitet. 

BMW 3T GALLERY 2440X1373 D
Intelligente systemer

Driving Assistant Professional giver dig som fører en utrolig komfort og sikkerhed i alle situationer. Parking Assistant Plus gør det meget nemmere for dig at parkere og manøvrere bilen alle steder, og med bakassistenten kan bilen gemme de seneste 50 meter af køreturen i tilfælde af, at du skulle ønske at bakke tilbage igen.