BMW 2Seriecabrio HERO 3100X1330

BMW 2-serie Cabriolet

Fra 440.992 kr.

Et symbol på frihed og selvstændighed

Uendelig frihed, utrolig dynamik, kraftfulde motorer og eksklusivt design. Disse ord kan bedst bruges til at beskrive den skønne BMW 2-serie Cabriolet. Bilen er sporty, elegant og ikke mindst et symbol på selvstændighed. 

De absolutte højdepunkter

Ekstraordinært design

Ekstraordinært design

Der er ikke gået på kompromis med bilens design. Bilen er elegant, men fuld af kraft. Det flotte interiør tilfører en ekstraordinær ynde til bilen.

Nyd hele oplevelsen

Nyd hele oplevelsen

Bilens elegante interiør og eksklusive design, giver en helt unik komfort. Med Driving Assistent, Speed Limit Info, Parkeringsassistent, vejskiltegenkendelse og fartpilot er det nemt for føreren at nyde turen til fulde. 

Ned med kalechen

Ned med kalechen

Når du kører en tur på en solskinsdag i din BMW 2-serie Cabriolet med kalechen nede og vinden i håret, får du den helt perfekte køreoplevelse. Du kan endda åbne og lukke kalechen, mens du kører med helt op til 50 km/t – og så er den støjdæmpet.

Kraftfulde motorer og eksplosiv dynamik

Kraftfulde motorer og eksplosiv dynamik

Med 3-cylindre forbrændingsmotorer er dynamikken helt utrolig og giver en sporty køreoplevelse. Bilen har en voldsom acceleration, er meget manøvredygtig og ekstremt effektiv! Var der nogen, der sagde køreglæde?

BMW 2CAB GALLERY 2440X1373 E

Vanedannende køreglæde

Kombinationen af det sportslige design, de kraftfulde motorer og følelsen af frihed er nærmest vanedannende. Når du først har prøvet en BMW 2-serie Cabriolet, kan det være svært at køre i andet.

Læs mere