Billeder (12)
BMW m4 coupe
BMW m4 coupe
BMW m4 coupe
BMW m4 coupe
BMW m4 coupe
BMW m4 coupe
BMW m4 coupe
BMW m4 coupe
BMW m4 coupe
BMW m4 coupe
BMW m4 coupe
BMW m4 coupe
Ring mig op
Book et møde
Skriv til forhandler
Book prøvetur
Om bilen
Priser og Brochurer
Beregning af billån

BMW M4 Coupé

Symbol på kraftoverskud. Urkræfterne i BMW M4 Coupé er tydelige i alle detaljer. Store luftindtag foran vidner om mængden af luft, der er nødvendig for at køle den mægtige M motor, når kræfterne for alvor slippes løs.

Den muskuløse Powerdome i motorhjelmen følger turboladernes konturer. Og den langstrakte motorhjelm tegner sig for starten på en sportslig coupélinje, der emmer af kraft og overskud. Teknologierne Air Curtain og Air Breather trimmer bilen til suveræn aerodynamik. Sammen med M dobbeltnyren med dobbeltribber, M sidespejlene og de dobbelte M afgangsrør tilfører disse elementer endnu mere visuel dynamik.

På bagenden taler de fire let skrånende afgangsrør deres eget klare sprog. Denne bil er født til toppræstationer, både hvad angår teknikken, designet og ikke mindst køreegenskaberne.

Kabinen varter op med nyudviklede M skålsæder med oplyst M logo til både fører og forsædepassager.

Skålsæderne giver perfekt sidestøtte, og deres intelligente udformning og ergonomi sikrer, at forsædepassagererne bliver ét med bilen. Samtlige betjeningselementer ved førerpladsen er orienteret ind mod bilens fører, hvilket sikrer ultrapræcis og lynhurtig betjening. Runde instrumenter i motorsportslook, M læderrattet og M gearvælgeren sætter en sportslig prik over i'et og toner helt rent flag: BMW M4 Coupé er skabt til at bryde grænser.

Den 6-cylindrede 3,0-liters M TwinPower Turbo-benzinrækkemotor forener det bedste fra to verdener. Højomdrejningskoncept med op til 7.600 omdr./min. og effektiv kraftudfoldelse med et maksimalt drejningsmoment på 550 Nm. Den 431 hk (317 kW) stærke M motor accelererer fra 0 til 100 km/t på kun 4,1 sek.

Bi-turbo direkte indsprøjtning og typisk M finjustering sikrer, at motoren reagerer med lynhurtig respons, kraftig fremdrift og suveræn trækkraft på selv den mindste berøring af speederen.

Et motorsportsegnet kølekoncept samt ekstra afskærmning af bundkarret og en ekstra oliepumpe gør denne M motor klar til udfordringer af enhver slags. Talrige innovationer såsom en konstruktion helt uden brug af bøsninger eller en smedet krumtapaksel i letvægtskonstruktion fortsætter det intelligente letvægtskoncept, forbedrer dynamikken og accelerationen, sænker forbruget og gør det muligt at opnå en ideel vægtfordeling i bilen med ca. 50 % af vægten på hver aksel. Som tak for alle disse anstrengelser kan du glæde dig over helt nye og unikke køreoplevelser, der understøttes af lyden fra M motoren.Priser

Kontant fra kr.1.469.884

Priser og Brochurer


Beregning af billån

Udfyld punkterne herunder, og du får straks en indikation af, hvad din vejledende månedlige ydelse vil være for den nye bil med vores favorable renter. Kontakt os desuden og få et godt tilbud på en serviceaftale.
Bilens alder
år
Vælg det årstal bilen blev indregistreret.
Bilens pris
kr
Angiv bilens pris inkl. leveringsomkostninger, evt. metallak og tilbehør, for at få så præcis en beregning som muligt.
Udbetaling
kr
Udbetalingen skal være på minimum 20% af bilens pris, for at lånet kan optages. Når du indtaster bilens pris, vil udbetalingen automatisk tilpasses efter denne regel.
min. 20%
Lånets løbetid
mdr
Angiv hvor mange måneder lånet skal løbe over. Bemærk at bilens alder påvirker hvor lang løbetiden må være. Beregneren angiver automatisk den maximale løbetid, når bilens alder og pris er indtastet.
max. {0}mdr
Beregningsmodellen er baseret på en simpel beregning ud fra bilens alder og pris, din udbetaling samt lånets løbetid, og er kun vejledende. Den endelige finansiering beregnes sammen med en af vores forhandlere.
Den vejledende månedlige bruttoydelse i kr. er inklusiv omkostninger. Beløbet udregnes på baggrund af de oplysninger der er angivet. Bemærk at det er vejledende beløb, og at du skal kontakt forhandleren for at få en præcis udregning på den ønskede bil, og du har også mulighed for at vælge en serviceaftale hos os.
Vejl. månedlig ydelse kr.:
-
Vælg mellem fast rente eller variabel rente. Bemærk at rentesatserne kan variere efter de indtastede oplysninger. ÅOP er de årlige omkostninger i procent.
ÅOP
Årlig rente i procent
Debitorrente
Kreditbeløb
Kreditomkostninger
Skyldigt beløb
De omkostninger der er forbundet med lånet.
Omkostninger.
Tinglysning basisafgift
Tinglysning pct. afgift
Panthaverdeklaration
Documentgebyr
Stiftelsesprovision

Find din forhandler

Storstrømsvej 4 6715 Esbjerg N
Blomstervej 4A 8210 Aarhus
Høegh Guldbergs Gade 36 8700 Horsens
Trianglen 5 6000 Kolding
Sivmosevænget 1 5260 Odense S
Jens Baggesens Vej 5-7 7500 Holstebro
Jyllandsgade 26 9000 Aalborg
Værkstedsbooking
Værkstedsbooking
Værkstedsbooking
søge icon
søge icon
Søg bil
Verden
Verden
Find forhandler
Særlige biler kræver en særlig bilforhandler. Læs mere
Blomstervej 4A
8210 Aarhus
Tlf. 87 43 03 00
Sivmosevænget 1
5260 Odense S
Tlf. 66 12 33 33
Trianglen 5
6000 Kolding
Tlf. 70 11 22 77
Storstrømsvej 4
6715 Esbjerg N
Tlf. 70 300 520
Jens Baggesens Vej 5-7
7500 Holstebro
Tlf. 97423033

Jyllandsgade 26
9000 Aalborg


Tlf. 98 16 55 55
Høegh Guldbergs Gade 36
8700 Horsens
Tlf. 70 30 06 35
© Copyright Bayern AutoGroup A/S. (Der tages forbehold for afgiftsændringer, taste- og trykfejl samt udsolgte varer).