Billeder (7)
BMW 2-serie Active Tourer
BMW 2-serie Active Tourer
BMW 2-serie Active Tourer
BMW 2-serie Active Tourer
BMW 2-serie Active Tourer
BMW 2-serie Active Tourer
BMW 2-serie Active Tourer
Ring mig op
Book et møde
Skriv til forhandler
Book prøvetur
Om bilen
Priser og Brochurer
Beregning af billån

BMW 2-SERIE ACTIVE TOURER.

Den nye BMW 2-serie Active Tourer er den første BMW med forhjulstræk.

Det kørende bevis på, at funktionalitet og æstetik kan gå hånd i hånd. BMW 2-serie Active Tourers udvendige design fornyr en helt bilklasse med sine hidtil usete dynamiske detaljer.

 

Set ret forfra falder blikket straks på det svungne frontskørt, den lave forrude og den høje motorhjelm. Set i profil sørger markante linjer for et dynamisk udtryk, som giver designet fart, selv når bilen holder stille. Samtidig lover den højere taglinje og de store døre godt for indstigningsforholdene til alle pladser i bilen.

 

Bagendens raffinerede udformning med store L-formede baglygter og brede skærmkasser giver BMW 2-serie Active Tourer sportsligt flair. Og den store bagklap med lav læssekant og bred åbning sikrer god og komfortabel adgang til det rummelige bagagerum.

 

 

Uanset hvad du fylder den rummelige kabine med, så begejstrer BMW 2-serie Active Tourer altid med følelsen af lethed. Kvalitetsmaterialer og detaljestriber i dæmpede farver er her kombineret med store rudepartier og som ekstraudstyr også et panoramaglastag, som sikrer, at kabinen altid gennemstrømmes af lys.

 

Instrumentbrættet er designet på en sådan måde, at det nærmest synes at svæve frit, og det medvirker til at give hele kabinen et moderne og æstetisk look. Samtidig sikrer den høje siddestilling, at du altid har det bedst mulige udsyn.

 

I BMW 2-serie Active Tourer er der masser af plads til god funktionalitet. Foran rummer både midterkonsollen, dørsiderne og ekstraudstyret midterarmlæn talrige aflægningsrum og praktiske overflader, fx et aflukket rum til din smartphone eller et par solbriller, samt muligheder for at stille både kopper og store flasker fra dig under kørslen. Passagerforsædet med vippefunktion, der fås som ekstraudstyr, gør indretningen endnu mere fleksibel. Det næsten helt plane gulv i bagagerummet giver de bedst mulige læsseforhold, og splitbagsædet (40/20/40) med plads til tre personer kan flyttes i længderetning og lægges ned i tre sektioner, så du kan få plads til præcis den kombination af passagerer og bagage, du har brug for.

 

Kontakt din lokale Bayern AutoGroup forhandler og hør mere.

 

 Priser

Kontant fra kr.322.413

Priser og Brochurer


Beregning af billån

Udfyld punkterne herunder, og du får straks en indikation af, hvad din vejledende månedlige ydelse vil være for den nye bil med vores favorable renter. Kontakt os desuden og få et godt tilbud på en serviceaftale.
Bilens alder
år
Vælg det årstal bilen blev indregistreret.
Bilens pris
kr
Angiv bilens pris inkl. leveringsomkostninger, evt. metallak og tilbehør, for at få så præcis en beregning som muligt.
Udbetaling
kr
Udbetalingen skal være på minimum 20% af bilens pris, for at lånet kan optages. Når du indtaster bilens pris, vil udbetalingen automatisk tilpasses efter denne regel.
min. 20%
Lånets løbetid
mdr
Angiv hvor mange måneder lånet skal løbe over. Bemærk at bilens alder påvirker hvor lang løbetiden må være. Beregneren angiver automatisk den maximale løbetid, når bilens alder og pris er indtastet.
max. {0}mdr
Beregningsmodellen er baseret på en simpel beregning ud fra bilens alder og pris, din udbetaling samt lånets løbetid, og er kun vejledende. Den endelige finansiering beregnes sammen med en af vores forhandlere.
Den vejledende månedlige bruttoydelse i kr. er inklusiv omkostninger. Beløbet udregnes på baggrund af de oplysninger der er angivet. Bemærk at det er vejledende beløb, og at du skal kontakt forhandleren for at få en præcis udregning på den ønskede bil, og du har også mulighed for at vælge en serviceaftale hos os.
Vejl. månedlig ydelse kr.:
-
Vælg mellem fast rente eller variabel rente. Bemærk at rentesatserne kan variere efter de indtastede oplysninger. ÅOP er de årlige omkostninger i procent.
ÅOP
Årlig rente i procent
Debitorrente
Kreditbeløb
Kreditomkostninger
Skyldigt beløb
De omkostninger der er forbundet med lånet.
Omkostninger.
Tinglysning basisafgift
Tinglysning pct. afgift
Panthaverdeklaration
Documentgebyr
Stiftelsesprovision

Find din forhandler

Storstrømsvej 4 6715 Esbjerg N
Blomstervej 4A 8210 Aarhus
Trianglen 5 6000 Kolding
Sivmosevænget 1 5260 Odense S
Jens Baggesens Vej 5-7 7500 Holstebro
Jyllandsgade 26 9000 Aalborg
Værkstedsbooking
Værkstedsbooking
Værkstedsbooking
søge icon
søge icon
Søg bil
Verden
Verden
Find forhandler
Særlige biler kræver en særlig bilforhandler. Læs mere
Blomstervej 4A
8210 Aarhus
Tlf. 87 43 03 00
Sivmosevænget 1
5260 Odense S
Tlf. 66 12 33 33
Trianglen 5
6000 Kolding
Tlf. 70 11 22 77
Storstrømsvej 4
6715 Esbjerg N
Tlf. 70 300 520
Jens Baggesens Vej 5-7
7500 Holstebro
Tlf. 97423033

Jyllandsgade 26
9000 Aalborg


Tlf. 98 16 55 55

Tlf.
© Copyright Bayern AutoGroup A/S. (Der tages forbehold for afgiftsændringer, taste- og trykfejl samt udsolgte varer).