Mini Brugte 3100X1330

MINI NEXT

Brugte luksus-MINI

Udforsk vores udvalg af MINI NEXT-biler:

Fuld MINI-køreglæde og MINI-luksus – også når du vælger at købe en brugt MINI. Med en MINI NEXT-model får du en certificeret bil, som har gennemgået en så omfattende kvalitetskontrol, at den er så god som ny. Bilerne er under 5 år gamle og har maksimalt kørt 120.000 km, men ofte har de kørt meget mindre – og så skal vi kende bilens fulde servicehistorik og at der udelukkende er benyttet originale MINI-reservedele.

Den omfattende kvalitetskontrol giver uhørt lang garanti

Vælger du en MINI NEXT-model, så får du en bil, der har været gennem et 360 graders teknisk og kosmetisk tjek – meget lig den kontrol, alle nye MINI’er gennemgår, inden de forlader fabrikken. Kontrollen er så omfattende, at vi kan yde en nyvognslignende garanti på 24 måneder*.

Vi tjekker alt lige fra airbags til sædevarme

Bilen gennemgås minutiøst både ud- og indvendigt. Alle systemer, komponenter og funktioner kontrolleres, så vi er 100 % sikre på, at alt, lige fra airbags, dæk, bremser og lys, til radio og sædevarme fungerer helt optimalt. Den meget grundige og standardiserede kontrol sikrer, at du kan føle dig tryg ved, at din MINI NEXT-model er i perfekt stand, når du modtager den – altså næsten som ny.

 

*Du skal være opmærksom på, at der er forskel på, om din brugte MINI NEXT er købt i Danmark eller Tyskland. Kontakt din lokale Bayern AutoGroup for at få uddybet forskellene.

Og så får du også…

Og så får du også…

Der medfølger 1 års gratis MINI Mobile Care vejhjælp, og får du serviceret bilen på et autoriseret MINI-værksted, bibeholder du vejhjælpen uden beregning.

Mere om vejhjælp
Finansiering

Finansiering

Vi kan hjælpe med en attraktiv finansiering af din MINI NEXT-model. Kontakt din lokale Bayern AutoGroup og få et tilbud.

Mere om finansiering