Premium Selection 3100Px

BMW Premium Selection

Brugte luksus-BMW

Udforsk vores udvalg af BMW Premium Selection-biler:

BMW er tysk kvalitet, uanset om du vælger ny eller brugt. BMW-biler, der er certificeret med Premium Selection, er brugte – men så gode som nye. Bilerne er under 5 år gamle og har maksimalt kørt 120.000 km, men ofte har de kørt meget mindre – og så kender vi bilens fulde servicehistorik og at der udelukkende er benyttet originale BMW-reservedele.

Den omfattende kvalitetskontrol giver uhørt lang garanti

Vælger du en BMW Premium Selection, så får du en bil, der har været gennem et 360 graders teknisk og kosmetisk tjek – meget lig den kontrol, alle nye BMW’er gennemgår, inden de forlader fabrikken. Kontrollen er så omfattende, at vi kan yde en nyvognslignende garanti på 24 måneder*.

Vi tjekker alt lige fra airbags til sædevarme

Bilen gennemgås minutiøst både ud- og indvendigt. Alle systemer, komponenter og funktioner kontrolleres, så vi er 100 % sikre på, at alt, lige fra airbags, dæk, bremser og lys, til radio og sædevarme fungerer helt optimalt. Den meget grundige og standardiserede kontrol sikrer, at du kan føle dig tryg ved, at din BMW Premium Selection-model er i perfekt stand, når du modtager den – altså næsten som ny.

 

*Du skal være opmærksom på, at der er forskel på, om din brugte BMW Premium Selection er købt i Danmark eller Tyskland. Kontakt din lokale Bayern AutoGroup for at få uddybet forskellene.

Og så får du også…

Og så får du også…

Der medfølger 1 års gratis BMW Mobile Care vejhjælp, og får du serviceret bilen på et autoriseret BMW-værksted, bibeholder du vejhjælpen uden beregning.

Mere om vejhjælp
Finansiering

Finansiering

Vi kan hjælpe med en attraktiv finansiering af din BMW Premium Selection-model. Kontakt din lokale Bayern AutoGroup og få et tilbud.

Mere om finansiering