Sølvgrå BMW 1-serie

BMW 7-serie

7-serien er den største, mest komfortable og luksuriøse BMW, du kan forestille dig. BMW 7-serien er kategoriseret i klassen luksusbil, og når du først har prøvet en af de brugte BMW 7-serie, vi har til salg hos Bayern AutoGroup, ved du hvorfor.

BMW 7-serien er kendetegnet ved at gøre det ekstra behageligt for dem, der er så heldige at sidde i den, uanset om det er bag rattet eller i passagersædet. I vores brugte BMW 7-serie får du blandt andet længere afstand mellem akslerne end i de øvrige brugte BMW’er. Den længere akselafstand i en BMW 7-serie sørger for, at bilen glider ubesværet hen over vejens ujævnheder og bump, hvilket resulterer i en yderst behagelig kørekomfort uden vibrationer fra vejen. Samtidigt giver den længere akselafstand også meget mere benplads til passagerne på bagsædet, så også de kan nyde turen.

Kørekomfort i en BMW drejer sig om mere en blot pladsen i kabinen, det drejer sig også om at være omgivet af luksus. I vores brugte BMW 7-serie finder du derfor alt den luksus, du kan forestille dig i en bil. Interiøret er skabt af de bedste materialer såsom læder, træ og aluminium - alt sammen i allerhøjeste kvalitet. Takket være kvalitetsmaterialerne står interiøret i vores brugte BMW 7-serie, som var det helt nyt.

Som chauffør i en brugt BMW 7-serie kan du også glæde dig over de innovative teknologiske løsninger såsom surround-view kamera, vognbane- og vejstribe alarm mm., der alle er skabt for at gøre selv de længste køreture til en leg.

Se vores udvalg af brugte BMW 7-serie til salg her under, og kom forbi din BMW forhandler - Bayern AutoGroup og mærk, hvad bilen kan gøre for din kørekomfort.

7-serie

Leasingform
Brand
car_manufacture
Model
car_model
Variant
model_variant
Forhandler
dealer_number
Pris mellem
detailprice_formated
1. reg. mellem
registration_date
Km mellem
driven_distance_per_1
Søg
gallery Galleri
list Liste
make_and_model
Model
registration_date
1. reg.
driven_distance_per_1
Km
detailprice_formated
Pris
Værkstedsbooking
Værkstedsbooking
Værkstedsbooking
søge icon
søge icon
Søg bil
Verden
Verden
Find forhandler
Særlige biler kræver en særlig bilforhandler. Læs mere
Blomstervej 4A
8210 Aarhus
Tlf. 87 43 03 00
Sivmosevænget 1
5260 Odense S
Tlf. 66 12 33 33
Trianglen 5
6000 Kolding
Tlf. 70 11 22 77
Storstrømsvej 4
6715 Esbjerg N
Tlf. 70 300 520
Jens Baggesens Vej 5-7
7500 Holstebro
Tlf. 97423033

Jyllandsgade 26
9000 Aalborg


Tlf. 98 16 55 55

Tlf.
© Copyright Bayern AutoGroup A/S. (Der tages forbehold for afgiftsændringer, taste- og trykfejl samt udsolgte varer).