1. Vælg bilmærke - Husk det er ganske gratis og uforpligtende
 2. Vælg model
  • Vælg hvor og hvornår det passer dig at prøve bilen

   Godt valg! Vælg her din ønskede forhandler og den dato og det tidspunkt der passer dig. For at kunne give dig den bedste betjening, skal alle felter udfyldes.

   Felter markeret med * skal udfyldes
  • Dine oplysninger

   Nu mangler du bare at indtaste dine oplysninger for at afslutte din booking. Fortæl os hvem du er og hvordan vi kommer i kontakt med dig. Den valgte forhandler vil kontakte dig hurtigst muligt for at bekræfte din booking. Bookingen er ikke gældende før du har modtaget en bekræftelse.
   God tur!

   Felter markeret med * skal udfyldes

   Ved at sende formularen, accepterer du at blive kontaktet af en relevant Bayern AutoGroup-forhandler med henblik på at behandle din anmodning ud fra de oplysninger, du har givet.

   Vi behandler dine personoplysninger som beskrevet i vores privatlivspolitik og cookiepolitik.

   Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke ved at kontakte Bayern AutoGroup A/S.

  Bestil en prøvetur i en BMW eller MINI fra Bayern AutoGroup

  Hos Bayern AutoGroup er du altid velkommen til at komme forbi en af vores MINI & BMW forhandlere og få en prøvetur i vores biler. Hvis du vil undgå ventetid og være helt sikker på, at vi har lige præcis din drømmebil klar til en prøvetur, anbefaler vi dig at booke prøveturen online.

  Med vores onlinebooking af prøveture, har vi gjort det endnu nemmere for dig at booke en prøvetur i vores fantastiske BMW’er & MINI'er.
  Alt du skal gøre, for at bestille en MINI eller BMW prøvetur hos Bayern AutoGroup, er at vælge din nærmeste forhandler, din fortrukne MINI eller BMW model samt hvilken dato du vil ud og prøvekøre bilen. Når du har indsendt dette, tager din valgte bilforhandler kontakt til dig, for at være sikker på, at vi finder den helt rigtige MINI eller BMW model frem til dig, og at vi finder det tidspunkt der passer dig og bilen bedst, så du har god tid til at afprøve bilen.

  Derefter vil vores bilforhandler sørge for, at bilen står klar til en prøvetur på det aftalte tidspunkt, så du kan få en prøvetur i en BMW eller MINI fra Bayern AutoGroup, som giver dig en oplevelse af køreglæde ud over det sædvanlige.

  Værkstedsbooking
  Værkstedsbooking
  Værkstedsbooking
  søge icon
  søge icon
  Søg bil
  Verden
  Verden
  Find forhandler
  Særlige biler kræver en særlig bilforhandler. Læs mere
  Blomstervej 4A
  8210 Aarhus
  Tlf. 87 43 03 00
  Sivmosevænget 1
  5260 Odense S
  Tlf. 66 12 33 33
  Trianglen 5
  6000 Kolding
  Tlf. 70 11 22 77
  Storstrømsvej 4
  6715 Esbjerg N
  Tlf. 70 300 520
  Jens Baggesens Vej 5-7
  7500 Holstebro
  Tlf. 97423033

  Jyllandsgade 26
  9000 Aalborg


  Tlf. 98 16 55 55

  Tlf.
  © Copyright Bayern AutoGroup A/S. (Der tages forbehold for afgiftsændringer, taste- og trykfejl samt udsolgte varer).