MINI Clubman HERO 3100X1330

MINI Clubman

Elegant og rummelig

En ægte gentleman, der både er elegant og rummelig som en stationcar. Med de 5 sæder og 6 døre (2 døre bagtil) har du masser af plads i MINI Clubman til bagage, indkøbsposer eller passagerer. Bagagerummet har en kapacitet på helt op til 1.250 liter, så du har rigtig god plads. Med ALL4 firehjulstrækket har du fuld kontrol over kørslen.

Detaljer

Design

Design

Den store MINI Coopers aflange og kantede stationcar-silhuet er ikonisk for MINI Clubman, der udviser tydeligt overskud samtidig med, at linjerne udstråler elegance. Elegancen fortsætter inden i den store kabine, hvor interiøret er funktionelt og innovativt. Cockpittets elementer er elegante og lavet af kvalitetsmaterialer. Alt emmer af suverænitet, elegance og komfort. Du kan tilpasse din MINI Clubman med den udstyrspakke, der passer dig bedst. Vælg mellem udstyrsmodel essential, experience eller maximise.

Detaljer

Detaljer

De adaptive MINI Matrix LED-forlygter giver dig de mest hensigtsfulde forhold under kørslen i forhold til udsyn og sikkerhed. Via frontkameraet kan bilen selv blænde op og ned for et eller flere sæt forlygter. Derudover er der belyste overflader indeni, som giver mulighed for forskellige atmosfærer til dine køreture. Bilen har også elektrisk parkeringsbremse, så du sikkert kan parkere din MINI Clubman alle steder. Desuden har bilen Park Distance Control, som gør det nemmere at parkere din bil og vide, hvor tæt du er på noget andet. 

MINI CLUBMAN Gallery 2440X1373 D

Tilkoblingssystem

MINI Connected sørger for, at du kan være i konstant kontakt med omverdenen, og systemet kan betjenes ved brug af touchskærmen. Med MINI Connected kan du nemt ringe op, lytte til din yndlingsmusik eller sende en besked – helt håndfrit. Det intelligente system indeholder teknologier, der bl.a. husker, hvor bilen er parkeret. Afslutningsvist kan du trådløst oplade din smartphone, så du aldrig behøver bekymre dig om din smartphones batteriniveau.

Læs mere

Se et udvalg af vores brugte MINI Clubman