Brugte biler

Leasing

5 gode råd når du køber brugt bil

Står du overfor at skulle investere i en brugt bil, så er der en række spørgsmål, det er en god idé at have taget stilling til. Læs vores 5 gode råd – så er du klædt godt på til dit bilkøb:

1. Undersøg de løbende udgifter

Selve bilens pris (samt eventuelle tillæg som levering mm.) er én ting. Noget andet er selvfølgelig, hvor langt bilen kører på literen, samt hvad den koster i grøn ejerafgift. Vær sikker på at du har medregnet alle udgifter i dit bilbudget.

2. Hvor længe skal du have bilen?

Ældre biler er ofte dyrere i ejerafgift end nyere biler. Og nyere biler kører tit længere på literen, men er så også ofte dyrere at købe. Derfor giver det mening at tænke over, hvor længe du planlægger at have bilen. Hvis du køber en brugt bil og planlægger at have den i en længere årrække, vil det ofte være det bedste økonomiske valg at købe en lidt nyere brugt bil.

3. Hvad er dit behov?

Det lyder banalt, men tænk grundigt over, hvad du skal bruge bilen til. Skal du pendle langt hver dag? Køre til Italien to gange om året på ferie? Eller noget helt tredje? Din bil skal gerne matche dine behov.

4. Prøvekør helst flere forskellige modeller

Det er altid en god idé at prøvekøre forskellige bilmodeller – både dem du har i kikkerten og dem, der er på ‘måske’-listen. Ved at køre nogle ture får du en fornemmelse af, hvordan den pågældende bil er at køre i, og det gør det nemmere at vælge den rette.

5. Er bilen ordentligt vedligeholdt?

Undersøg altid bilens servicebog og spørg ind til større reparationer. En alarmklokke skal ringe i dit hoved, hvis servicebogen ikke er i orden, eller hvis bilen har haft større skader.

Du kan altid finde en god, brugt bil hos Bayern AutoGroup

Uanset om du er på udkig efter en elbil, stationcar, SUV eller noget helt fjerde, så finder du altid et bredt og alsidigt udvalg af brugte biler i højeste kvalitet.

Stort udvalg af brugte biler til salg

Er du på jagt efter din næste brugte bil? Hvis du overvejer en BMW eller MINI, kan vi sagtens forstå dig. For med BMW og MINI får du helt uovertrufne biler, der med garanti vil give dig en stor køreglæde. Her på siden kan du se vores store udvalg af brugte biler til salg.

Også brugte luksusbiler

Hos Bayern AutoGroup tilbyder vi certificerede brugte biler - vi kalder dem BMW Premium Selection og MINI NEXT. Hvis du køber en brugt BMW eller MINI med dette certifikat, er bilen næsten som ny. Det er din garanti for, at bilen er 100% i orden, og du får 24 måneders garanti med i købet.

Husk at tegne en serviceaftale

Udover Danmarks største udvalg af brugte BMW'er tilbyder vi også forskellige skarpe serviceaftaler, der er specielt tilpasset din bils alder. Vil du hellere betale for service fra gang til gang, så tilbyder vi hos Bayern AutoGroup vores Service 5+, som er skræddersyet til biler ældre end 5 år til en særdeles konkurrencedygtig pris.

Vil du gerne kræse lidt ekstra om din bil? Vi kan hjælpe med diverse bilplejeydelser, der giver din bil et ekstra skarpt look.

Køb eller lease - begge dele er muligt

Vil du købe en brugt BMW eller MINI? Eller passer det bedre til dine behov at lease? Begge dele er naturligvis muligt hos Bayern AutoGroup. Hvis vi ikke har præcis din drømmebil på lager, finder vi den med garanti til dig. Vi har en specialist ansat, der er verdensmester i at finde de helt rigtige biler på det tyske marked. Og han er samtidig ekspert i at hjælpe med leasing af brugte biler.

Hos Bayern AutoGroup er du i trygge hænder og kan se frem til 100% køreglæde i din næste bil – uanset om du køber eller leaser.

BMW er tysk luksus i mere end 100 år

BMW – eller Bayerische Motoren Werke som bogstaverne står for – blev grundlagt i München i 1916, hvor hovedsæde er den dag i dag. BMW blev for alvor kendt i 1930’erne, da de udviklede biler med 6 cylindre og høj kvalitet. I dag producerer BMW både kvalitetsbiler i mellemklassen og – særligt siden 1980’erne – luksusbiler i absolut verdensklasse.

MINI er britisk designkunst gennem generationer

MINI er født i 1959 som en reaktion på Suez-krisen og de stigende brændstofpriser. Fra starten skulle MINI være “en bil for folket“, hvor prisen var overkommelig. Det gennemførte og karakteriske design hjalp hurtigt med til at gøre MINI til en populær kultbil, der fra årtusindskiftet fik et velfortjent comeback, da der blev foretaget et succesfuldt og gennemgribende re-design.

Find din BMW eller MINI hos Bayern AutoGroup

Vores udvalg af brugte BMW'er er stort og omfatter blandt andet de populære 1-, 3-, og 5-serier, som er blandt BMW's mest solgte - med god grund. Du finder også et spændende udvalg af MINI – både MINI Cooper og Countryman. Har du fundet en brugt BMW eller MINI, du gerne vil ud og prøvekøre? Så kan du kontakte os her eller booke en prøvetur online.