BMW X4M HERO 3100X1330

BMW X4 M

Selvsikkerhed hele vejen

BMW X4 M er stærk og selvsikker firehjulstrækker. Den er en fusion mellem en BMW X4s temperament og en M-models højre kriterier og utrolig gode præstationer. Du kan vælge mellem BMW X4 M Competition, BMW X4 M40i og BMW X4 40d.

Nyd hver eneste køretur

Utrolig ydeevne

Utrolig ydeevne

BMW X4 M Competition er udstyret med en 6-cylindret High Performance M TwinPower Turbo-benzinmotor med 510 betagende hestekræfter, der sender dig fra 0-100 km/t på under 5 sekunder.

Køreglæde på alle køreture

Køreglæde på alle køreture

På hver en køretur er du garanteret en utrolig præstation og manøvredygtighed via samarbejdet mellem M xDrive, den stivere undervogn fra Aktiv M differentialet, M undervognen, M Servotronic styretøjet og den 8-trins M Steptronic gearkasse.

Eksteriør

Eksteriør

Med sit kraftfulde og selvsikre design er BMW X4 M Competition en firehjulstrækker, der ikke er bange for at udstråle performance og eksklusivitet. De skarpe linjer og sportsudstødningen udviser sportslighed og selvsikkerhed, mens den flade silhuet giver det mere luksuriøse udtryk fra en coupé. 

Interiør

Interiør

I kabinen ser man også tydeligt det selvsikre, kraftfulde og sportslige udtryk, der præger bilen gennem hele designet. Med touchskærmen får du et overblik over alle nødvendige informationer. Du kan for eksempel nemt besvare opkald eller finde en bestemt adresse. Med de lækre M detaljer, får du en eminent sportslighed i designet og ikke kun fra køredynamikken. 

BMW X4M GALLERY 2440X1373 E

Intelligente systemer

Ikke nok med at bilen i sig selv har et fantastisk design og en uovertruffen køredynamik, så har den også nogle helt utrolige køreassistentsystemer og tilkoblingssystemer. Heriblandt er der Driving Assistent Plus, som øger sikkerheden i alle kørselssituationer. Der er Parking Assistant Plus, som gør det nemmere for dig at parkere og manøvrere bilen alle steder. Med BMW Connected App kan du tilslutte mobile assistent fra din smartphone, smartwatch, Amazon Echo eller Google Assistent, så er du altid hjulpet godt på vej. Med navigationssystemet Professional er det altid nemt at finde vej. Sidst, men ikke mindst, får du BMW Head-Up Display, der giver dig, som fører, kørselsrelevante informationer lige i din primære synsvinkel, så du ikke behøver fjerne øjnene fra vejen.

Læs mere

Se et udvalg af vores brugte X4