BMW X3M HERO 3100X1330

BMW X3 M

Enestående SUV på alle strækninger

BMW X3 M modellens drivkraft kan få både glæden og adrenalinet op på bare et øjeblik. BMW X3 M er en fusion mellem BMW X3 og BMW M. Resultatet er en firehjulstrækker, der er eventyrlysten og sporty som en SUV, og som opfylder kravene til BMW M. Du kan vælge mellem BMW X3 M Competition, BMW X3 M40i eller BMW X3 M40d.

Køreegenskaber

Ydeevne

Ydeevne

I modellen BMW X3 M Competition, finder du en 6-cylindret High Performance M TwinPower Turbo-benzinmotor. Den er kraftfuld, og med sine 510 hk imponerer den hver eneste gang. M-pakken gør kraften under motorhjelmen fuldstændig betagende.

Køreglæde

Køreglæde

BMW X3 M Competition er desuden født med M xDrive for bedre og mere præcis styring, M differentiale, M undervogn, M-compound bremser, M Servotronic styretøj og 8-trins M Steptronic gearkasse. Alt dette optimerer bilens drivkraft og manøvredygtighed. Og sportsudstødningen giver den utrolige M-motorlyd, der ikke skuffer.

BMW X3M GALLERY 2440X1373 F

Sportslighed og luksus i en SUV

Det sportslige og kraftfulde stråler ud af denne overlegne SUV. De skarpe linjer og de markante afgangsrør giver et stærkt design. Det samme gør lygtedetaljerne og den store dobbeltnyre i kølergrillen. Kabinen er tilpasset på en ergonomisk måde, så den både er behagelig at sidde i og styre bilen fra – uden at gå på kompromis med de atletiske og luksuriøse detaljer.

Læs mere