3-serie Touring plug-in hybrid

Fra 491.481 kr.

3-serie Touring plug-in hybrid

Fra 491.481 kr.

BMW 3Touring PHEV HERO 3100X1330

BMW 3-serie Touring plug-in hybrid

Køreglæde og rigelig plads til det, der betyder mest

Den ikoniske BMW 3-serie viser igen, hvordan man genopfinder sig selv. Det innovative atletiske designsprog og de kraftfulde motorer lægger basrytmen for en helt ny biloplevelse. BMW 330e Touring forener maksimal køreglæde med et minimum udslip af kuldioxid.

Højdepunkterne

DESIGN, INTERIØR OG UDSTYR

DESIGN, INTERIØR OG UDSTYR

BMW 330e Touring leverer alt, hvad du måtte ønske dig af en ’allround’ model – her får du både plads, kraft og et smukt og gennemtænkt designsprog. Den populære model udstråler unik sportslighed, men går på samme tid ikke på kompromis med praktisk anvendelighed, og det kan både ses og mærkes. Kabinen er en smuk balance mellem elegance og funktion, og til denne model fås en lang række spændende freatures. Hvis du fx skal have plads til et stort møbel, kan bagsædet lægges helt ned, ved et tryk på en knap, og har du været ude at købe ind, og har armene fulde, kan du åbne bilens baggagerum automatisk ved at du bevæger foden under bageste kofanger. BMW 330e Touring leveres blandt andet med både p-sensor i front og bag, BMW Live Cockpit Professional, antiblænd-bakspejl, aktiv fartpilot med Stop&Go-funktion, 3-zoners klimaautomatik og meget mere.

OP TIL 60 KILOMETER PÅ REN EL

OP TIL 60 KILOMETER PÅ REN EL

Produktionen af den første BMW 3-serie Touring går helt tilbage til 1988, og modellen har siden været en af de mest afholdte BMW modeller i Danmark. Og det er bestemt ikke ufortjent, hvis du spørger os, for denne model leverer en enestående køredynamik, super sportslig handling, god plads til familien og stort set alle de nye og innovative digitale tiltag BMW kan levere. Det er svært ikke at være begejstret, når man sidder bag rattet, så hvis det er plads, et bankende kørehjerte og brede smil, der er afgørende for din nye bil, er en BMW 330e Touring lige det, du leder efter. Modelvarianterne kommer med bag- eller firehjulstræk og en motorkombination (el + benzin) der leverer et vildt optræk – fra 0-100 km/t på bare 5,9 sekunder, 292 hk og 420 Nm, en imponerende udholdenhed på ren el – op til 60 km, og rigeligt med plads. OBS! Trækkrog som tilvalg – trækkapacitet op til 1.500 kg.

BMW 3Touring PHEV Gallery 2440X1373 A

KORT OM MILD HYBRID

Det innovative mild hybrid-system udstyrer din BMW 330e Touring med yderligere elektriske ’start / accelerations-hestekræfter’, og systemet både støtter og aflaster benzinmotoren ved at lagre opsparet bremseenergi, som så i sidste ende er med til at sikre dig et lavere brændstofforbrug og mindre udledning af skadelige stoffer.