3-serie Sedan plug-in hybrid

Fra 467.987 kr.

3-serie Sedan plug-in hybrid

Fra 467.987 kr.

330E Sedan HERO 3100X1330

BMW 3-serie Sedan plug-in hybrid

Fra 467.987 kr.

Elektrisk ydelse

I en BMW 330e Sedan får du en plug-in hybrid med en rækkevidde på 58 km – kun på el! Bilen har en ydelse på 292 hk og kan gå fra 0-100 km/t på kun 6 sekunder! Det effektive motorkoncept i plug-in-hybriden er omfattet af en benzin forbrændingsmotor forrest og en elmotor på bagakslen, så du både har brændstof og el til at gøre køreturen så effektiv som mulig. Du kan vælge mellem BMW 330e sedan og BMW 330e xDrive.

Højdepunkterne

Klimavenlighed

Klimavenlighed

Det absolut bedste ved plug-in hybridbiler er klimavenligheden. Det lave CO2-udslip og brændstofforbrug har gjort disse biler meget populære. Hos BMW undersøger man det totale klimaaftryk. Det vil sige alt fra fremstilling af råmaterialer, til produktion og til sidst genanvendelse eller til genbrug. Alt dette bliver undersøgt for at sikre den mest klimavenlige bilproduktion. En BMW 330e Sedan har et 60% lavere CO2-udslip end BMW 330i Sedan.

Design

Design

De flotte linjer og det skrånede tag giver en fornemmelse af sportslighed. Derudover giver fronten med den store dobbeltnyre og de aflange lygter et elegant og stærkt look. Indvendigt er der valgt kvalitetsmaterialer, som giver en endnu mere luksuriøs fornemmelse, når man sætter sig ind i bilen.  

BMW 330E SEDAN Gallery 2440X1373 D

Intelligens

De forskellige assistentsystemer og tilkoblingssystemer i BMW 330e tilgås via BMW Live Cockpit Professional med touchscreen og iDrive Touch Controller. Systemerne inkluderer bl.a. Driving Assistant Professional, Parking Assistant Plus og meget mere. Derudover kan BMW Intelligent Personal Assistant genkende din stemme. *Sprogfunktionen fås ikke på dansk* Den store infotainment skærm holder alle godt underholdt under hele køreturen.