BMW 2-serie Gran Tourer

BMW 2-serie Gran Tourer

Fra 401.290 kr.

Moderne, komfortabel og med plads til hele familien

Med en BMW 2-serie Gran Tourer kan du tage hele familien med på udflugt eller ferie, uden problemer med plads. Bilen har plads til helt op til 7 personer og det store bagagerum har en kapacitet på op til 1.905 liter. Men mens bilen er en både praktisk og rummelig MPV/minivan, giver dens store dobbeltnyre og de flotte linjer også et moderne design med en sporty stil. 

Højdepunkter, der giver mening for dig

Forbundet gennem fingerspidserne

Forbundet gennem fingerspidserne

Med BMW ConnectedDrive har du altid dine digitale tjenester og assistentsystemet, BMW Personal CoPilot, lige ved hånden. Systemet indeholder blandt andet Concierge Service, Driving Assistant Plus, ’’door-to-door-navigation’’ og meget mere. Som om det ikke var nok, er der også en trådløs oplader i bilen, så du altid kan være forbundet til omverdenen uden at bekymre dig om strømniveau. 

Ekstra meget plads

Ekstra meget plads

Uanset om I skal ud og køre hele familien, eller om der bare skal kunne være rigtig mange ting i bilen, så er du helt sikker på at få nok plads i en BMW 2-serie Gran Tourer. Kabinen er virkelig rummelig, der er masser af aflægningsplads og bilen har også en 3. sæderække, så der er sørget for pladser til alle. Med en BMW 2-serie Gran Tourer får du med andre ord en praktisk familiebil i særklasse.

BMW 2Serie GT Gallery 2440X1373 B

Køredynamik, når det er bedst

Lige meget, om det er den 3-cylindrede dieselmotor eller den 4-cylindrede benzinmotor, der er i bilen, er køreoplevelsen helt fantastisk. Bilens motorer er kraftfulde og effektive med BMW TwinPower Turbo-teknologi. Hvem siger, at en praktisk familiebil ikke også er lig med exceptionel køreglæde?

Læs mere