BMW 225xe Active Tourer

BMW 225xe Active Tourer

Naturlig køreglæde

I en BMW 225xe Active Tourer får du en plug-in hybrid med en rummelig kabine med praktiske detaljer såsom en stor infotainment skærm, et flot design og et højeffektivt motorkoncept. Alle modeller, der er solgt efter juli 2019, har en ny batteriteknik, som øger rækkevidden med over 25%, hvorfor rækkevidden vil være helt op til 57 km.

Højdepunkter

eDrive – lydløs på el

eDrive – lydløs på el

BMW 225xe Active Tourer er den perfekte kombination af fleksibilitet, god brændstoføkonomi og den velkendte BMW-dynamik. Med BMW eDrive teknologien fra BMW EfficientDynamics har du mulighed for at køre hele 41 km kun ved brug af elmotoren. Det betyder, at der ingen lokal CO2-udledning er, og at kørslen foregår fuldstændig lydløst.

Effektiv kørsel

Effektiv kørsel

Det effektive motorkoncept i plug-in-hybriden er omfattet af en forbrændingsmotor forrest og en elmotor på bagakslen, så du både har brændstof og el til at gøre køreturen så effektiv som mulig. Alt efter kørselsforholdene og batteriets ladeniveau kan begge motorer køre bilen hver for sig eller sammen. Det er også muligt at få firehjulstræk på din BMW 225xe Active Tourer med xDrive.

BMW 2Seriephev Gallery 2440X1373 A

Gør noget godt for klimaet

Det lave CO2-udslip og brændstofforbruget, der er utroligt lavt på hver eneste køretur, gør plug-in hybrider til et klimavenligt valg. Derudover har BMW valgt at undersøge bilens totale klimaaftryk for alle plug-in hybrider. Det vil sige lige fra fremstilling af råmaterialer, til produktion og frem til genbrug eller genanvendelse. Resultatet er, at BMW 225xe Active Tourer har et 56% lavere CO2-udslip end BMW 225xi Active Tourer.