Billeder (8)
BMW i8
BMW i8
BMW i8
BMW i8
BMW i8
BMW i8
BMW i8
BMW i8
Ring mig op
Book et møde
Skriv til forhandler
Book prøvetur
Om bilen
Priser og Brochurer
Beregning af billån

BMW i8

Fremtidens sportsvogn.

En ny definition af sportsvognsbegrebet: BMW i8

BMW i8 er klar til at revolutionere en helt bilklasse. Den første fuldblods sportsvogn med forbrugs- og udledningsværdier som en kompakt model. Plug-in-hybrid-teknologiens styrke er blandt andet den perfekte synkronisering af elmotoren og forbrændingsmotoren, som udmønter sig i overlegen effektivitet og køredynamik, BMW i8 er den første sportsvogn, der giver dig en forsmag på fremtiden.

Progressiv køreglæde.

Fremskridt i bevægelse. En bil, der fascinerer. Med innovativt LifeDrive-koncept, banebrydende materialer såsom kulfiber, layering-design og talrige intelligente BMW EfficientDynamics-teknologier. Oplev BMW i8 in action.

Udvikling

Alle store pionerbedrifter har deres egen unikke historie. For BMW i8's vedkommende begynder den i 2008 med startskuddet til Project i med den ambitiøse målsætning at opfinde den urbane mobilitet på ny. Allerede ét år senere kunne BMW præsentere konceptet BMW Vision EfficientDynamics og dermed et bud på, hvordan en teknologibærer med fokus på energibesparelse kunne se ud. Med udgangspunkt i dette koncept udviklede man BMW Concept i8 – en strømpil for udviklingen i form af en produktionsklar model. Denne model samlede alle aktuelle BMW EfficientDynamics-teknologier og anvendte et intelligent letvægtskoncept, som gjorde ideen om fremtidens sportsvogn håndgribelig. Med startskuddet til serieproduktionen af BMW i8 når udviklingen sit foreløbige højdepunkt. En plug-in-hybridbil med design og performance som en fuldblods sportsvogn, der samtidig har forbrugs- og udledningsværdier som en bil i kompaktklassen. Dermed elimineres de ved første øjekast uforenelige modsætninger mellem effektivitet og køredynamik på en overbevisende måde.

Design.

Hele konceptet bag BMW i8 er udtryk for virkeliggørelsen af visionen om en moderne og miljøvenlig sportsvogn. Det emotionelle design viser tydeligt, hvilke kvaliteter BMW i8 har at byde på. Og det er langt mere end blot begejstrende sportsvogns-performance. Bilens æstetik har også et mere funktionelt sigte, nemlig bedre aerodynamik for at optimere effektiviteten.

 

Fremdrift.

BMW i8 giver dig mere end sportslige køreoplevelser. Med sit unikke motorkoncept giver den dig en helt ny form for sportslig mobilitet. Det kraftige plug-in-hybridsystem med kombinationen af BMW eDrive-teknologi og en 3-cylindret BMW TwinPower Turbo-benzinmotor på 1,5 liter forener fordelene ved henholdsvis elmotoren og benzinmotoren til en helt unik køreoplevelse. 

 Priser

Kontant fra kr.2.975.104

Priser og Brochurer


Beregning af billån

Udfyld punkterne herunder, og du får straks en indikation af, hvad din vejledende månedlige ydelse vil være for den nye bil med vores favorable renter. Kontakt os desuden og få et godt tilbud på en serviceaftale.
Bilens alder
år
Vælg det årstal bilen blev indregistreret.
Bilens pris
kr
Angiv bilens pris inkl. leveringsomkostninger, evt. metallak og tilbehør, for at få så præcis en beregning som muligt.
Udbetaling
kr
Udbetalingen skal være på minimum 20% af bilens pris, for at lånet kan optages. Når du indtaster bilens pris, vil udbetalingen automatisk tilpasses efter denne regel.
min. 20%
Lånets løbetid
mdr
Angiv hvor mange måneder lånet skal løbe over. Bemærk at bilens alder påvirker hvor lang løbetiden må være. Beregneren angiver automatisk den maximale løbetid, når bilens alder og pris er indtastet.
max. {0}mdr
Beregningsmodellen er baseret på en simpel beregning ud fra bilens alder og pris, din udbetaling samt lånets løbetid, og er kun vejledende. Den endelige finansiering beregnes sammen med en af vores forhandlere.
Den vejledende månedlige bruttoydelse i kr. er inklusiv omkostninger. Beløbet udregnes på baggrund af de oplysninger der er angivet. Bemærk at det er vejledende beløb, og at du skal kontakt forhandleren for at få en præcis udregning på den ønskede bil, og du har også mulighed for at vælge en serviceaftale hos os.
Vejl. månedlig ydelse kr.:
-
Vælg mellem fast rente eller variabel rente. Bemærk at rentesatserne kan variere efter de indtastede oplysninger. ÅOP er de årlige omkostninger i procent.
ÅOP
Årlig rente i procent
Debitorrente
Kreditbeløb
Kreditomkostninger
Skyldigt beløb
De omkostninger der er forbundet med lånet.
Omkostninger.
Tinglysning basisafgift
Tinglysning pct. afgift
Panthaverdeklaration
Documentgebyr
Stiftelsesprovision

Find din forhandler

Storstrømsvej 4 6715 Esbjerg N
Blomstervej 4A 8210 Aarhus
Høegh Guldbergs Gade 36 8700 Horsens
Trianglen 5 6000 Kolding
Sivmosevænget 1 5260 Odense S
Jens Baggesens Vej 5-7 7500 Holstebro
Jyllandsgade 26 9000 Aalborg

Værkstedsbooking
Værkstedsbooking
Værkstedsbooking
søge icon
søge icon
Søg bil
Verden
Verden
Find forhandler
Særlige biler kræver en særlig bilforhandler. Læs mere
Blomstervej 4A
8210 Aarhus
Tlf. 87 43 03 00
Sivmosevænget 1
5260 Odense S
Tlf. 66 12 33 33
Trianglen 5
6000 Kolding
Tlf. 70 11 22 77
Storstrømsvej 4
6715 Esbjerg N
Tlf. 70 300 520
Jens Baggesens Vej 5-7
7500 Holstebro
Tlf. 97423033

Jyllandsgade 26
9000 Aalborg


Tlf. 98 16 55 55
Høegh Guldbergs Gade 36
8700 Horsens
Tlf. 70 30 06 35
© Copyright Bayern AutoGroup A/S. (Der tages forbehold for afgiftsændringer, taste- og trykfejl samt udsolgte varer).