Billeder (8)
BMW 3 Sedan
BMW 3 Sedan
BMW 3 Sedan
BMW 3 Sedan
BMW 3 Sedan
BMW 3 Sedan
BMW 3 Sedan
BMW 3 Sedan
Ring mig op
Book et møde
Skriv til forhandler
Book prøvetur
Om bilen
Priser og Brochurer
Beregning af billån

BMW 3-Serie

BMW's ingeniører og designere gav sig selv lidt af en opgave i forbindelse med 3-seriens 40-års jubilæum: de skulle hæve barren for både designet og køreglæden. Men hos Bayern AutoGroup tillader vi os at sige, at det er lykkedes. Specielt det nye og opdaterede motorprogram imponerer med flere kræfter, lavt brændstofforbrug og en CO2-udledning som selv mindre biler har svært ved at matche. Derudover er der kommet et hav af nyt udstyr, der er med til at sikre BMW's kendte køreegenskaber.

 

BMW 3-serien har altid været præget af dynamisk, moderne og elegant design. Denne Sedan er ingen undtagelse. Det afspejler sig tydeligt i alle detaljer – lige fra den sportsligt flade forende med de skarptskårne dobbeltforlygter i nyt design og den brede dobbeltnyre til det førerorienterede cockpit. Designet af den nye BMW 3-serie bygger på successen fra de tidligere generationer; lang motorhjelm, kort udhæng ved forakslen, lang akselafstand og en tilbagetrukken kabine, der lover rendyrket dynamik.

 

Dynamik og køreglæde er også garanteret i den nye BMW 3-serie Sedan, hvor du får en skarpt afbalanceret undervogn med en vægtfordeling på 50:50, der sikrer dig fuld kontrol over bilen. Som med alle andre BMW'er er du altså sikret, at kørslen altid sidder lige i skabet i en BMW 3-serie.

 

I forholdet mellem køredynamik og forbrug er den nye BMW 3-serie Sedan den bedste i sin klasse. Både benzin- og dieselmotorerne er udstyret med BMW TwinPower Turbo-teknologi, dieselmotorerne endvidere med nyeste generation af common rail-indsprøjtning.

 

Effektiviteten er i højsædet ved teknologier som den automatiske start/stop-funktion og Driving Experience Control med kørselsfunktionen ECO PRO. Derudover har den nye faceliftede 3-serie fået mere miljøvenlige motorer, så BMW nu er blandt de mest økonomiske biler i klassen.

 

BMW 3-serie fås som Sedan, Touring og Gran Turismo. De tilbydes i tre udstyrsniveauer: Sport Line, Luxury Line & Modern Line - desuden tilbydes et rigt udvalg af ekstraudstyr, så du kan få din 3-serie præcis som du gerne vil have den.

 

 

Se aktuelle leasing tilbud herPriser

Kontant fra kr.392.473

Priser og Brochurer


Beregning af billån

Udfyld punkterne herunder, og du får straks en indikation af, hvad din vejledende månedlige ydelse vil være for den nye bil med vores favorable renter. Kontakt os desuden og få et godt tilbud på en serviceaftale.
Bilens alder
år
Vælg det årstal bilen blev indregistreret.
Bilens pris
kr
Angiv bilens pris inkl. leveringsomkostninger, evt. metallak og tilbehør, for at få så præcis en beregning som muligt.
Udbetaling
kr
Udbetalingen skal være på minimum 20% af bilens pris, for at lånet kan optages. Når du indtaster bilens pris, vil udbetalingen automatisk tilpasses efter denne regel.
min. 20%
Lånets løbetid
mdr
Angiv hvor mange måneder lånet skal løbe over. Bemærk at bilens alder påvirker hvor lang løbetiden må være. Beregneren angiver automatisk den maximale løbetid, når bilens alder og pris er indtastet.
max. {0}mdr
Beregningsmodellen er baseret på en simpel beregning ud fra bilens alder og pris, din udbetaling samt lånets løbetid, og er kun vejledende. Den endelige finansiering beregnes sammen med en af vores forhandlere.
Den vejledende månedlige bruttoydelse i kr. er inklusiv omkostninger. Beløbet udregnes på baggrund af de oplysninger der er angivet. Bemærk at det er vejledende beløb, og at du skal kontakt forhandleren for at få en præcis udregning på den ønskede bil, og du har også mulighed for at vælge en serviceaftale hos os.
Vejl. månedlig ydelse kr.:
-
Vælg mellem fast rente eller variabel rente. Bemærk at rentesatserne kan variere efter de indtastede oplysninger. ÅOP er de årlige omkostninger i procent.
ÅOP
Årlig rente i procent
Debitorrente
Kreditbeløb
Kreditomkostninger
Skyldigt beløb
De omkostninger der er forbundet med lånet.
Omkostninger.
Tinglysning basisafgift
Tinglysning pct. afgift
Panthaverdeklaration
Documentgebyr
Stiftelsesprovision

Find din forhandler

Storstrømsvej 4 6715 Esbjerg N
Blomstervej 4A 8210 Aarhus
Trianglen 5 6000 Kolding
Sivmosevænget 1 5260 Odense S
Jens Baggesens Vej 5-7 7500 Holstebro
Jyllandsgade 26 9000 Aalborg
Værkstedsbooking
Værkstedsbooking
Værkstedsbooking
søge icon
søge icon
Søg bil
Verden
Verden
Find forhandler
Særlige biler kræver en særlig bilforhandler. Læs mere
Blomstervej 4A
8210 Aarhus
Tlf. 87 43 03 00
Sivmosevænget 1
5260 Odense S
Tlf. 66 12 33 33
Trianglen 5
6000 Kolding
Tlf. 70 11 22 77
Storstrømsvej 4
6715 Esbjerg N
Tlf. 70 300 520
Jens Baggesens Vej 5-7
7500 Holstebro
Tlf. 97423033

Jyllandsgade 26
9000 Aalborg


Tlf. 98 16 55 55

Tlf.
© Copyright Bayern AutoGroup A/S. (Der tages forbehold for afgiftsændringer, taste- og trykfejl samt udsolgte varer).