Billeder (5)
Ring mig op
Book et møde
Skriv til forhandler
Book prøvetur
Om bilen
Priser og Brochurer
Beregning af billån

BMW 1-serie

MERE KANT.

Book din prøvetur online.

Det første man lægger mærke til ved BMW's 1-serie, er den individuelle, moderne fremtoning. Den dynamiske form virker ekstremt sporty takket være den kompakte konstruktion. De kraftfulde og brede bagskærme understreger BMW’s klassiske baghjulstræk.

Den individuelle livsstil, som den nye BMW 1-serie udstråler, understreges af to yderligere designhøjdepunkter både udvendigt og indvendigt: Urban Line og Sport Line. Begge udstyrslinjer leverer den samme komfort, imponerer med overvældende dynamik og er alligevel vidt forskellige, når det gælder de optiske detaljer.

Men det er ikke blot det udvendige design, der gør den nye BMW 1-serie umiskendelig. Også kabinen er i særklasse. De rummelige pladsforhold, fleksibiliteten og de mange opbevaringsmuligheder øger køreglæden - det gælder både 3- og 5-dørs varianten. Kombiner det, med BMW's uovertruffene køreegenskaber og du har noget nær den ultimative køremaskine.

 

 

MEGET MERE SPORT FOR PENGENE.

BMW 118d og 118i til kun 299.800 kr. 

Der er nye attraktive priser på mange BMW modeller. Fx fås BMW 118d lige nu med den store M-Sportspakke til en særdeles fordelagtig pris.

Du får i en M-sport model følgende: Metallak, parkeringssensor (bag), klimaautomatik, fartpilot, opbevaringspakke, LED forlygter, LED tågelygter, Servotronic, lyspakke, M-Sportslæderrat, stof sportssæder, Shadowline, anthrazit lofthimmel, M-Sportsundervogn, kabinelister, 18” alu-fælge (styling 461), M Aerodynamics pakke og div. designelementer.

 

 

Se aktuelle leasing tilbud herPriser

Kontant fra kr.278.400

Priser og Brochurer


Beregning af billån

Udfyld punkterne herunder, og du får straks en indikation af, hvad din vejledende månedlige ydelse vil være for den nye bil med vores favorable renter. Kontakt os desuden og få et godt tilbud på en serviceaftale.
Bilens alder
år
Vælg det årstal bilen blev indregistreret.
Bilens pris
kr
Angiv bilens pris inkl. leveringsomkostninger, evt. metallak og tilbehør, for at få så præcis en beregning som muligt.
Udbetaling
kr
Udbetalingen skal være på minimum 20% af bilens pris, for at lånet kan optages. Når du indtaster bilens pris, vil udbetalingen automatisk tilpasses efter denne regel.
min. 20%
Lånets løbetid
mdr
Angiv hvor mange måneder lånet skal løbe over. Bemærk at bilens alder påvirker hvor lang løbetiden må være. Beregneren angiver automatisk den maximale løbetid, når bilens alder og pris er indtastet.
max. {0}mdr
Beregningsmodellen er baseret på en simpel beregning ud fra bilens alder og pris, din udbetaling samt lånets løbetid, og er kun vejledende. Den endelige finansiering beregnes sammen med en af vores forhandlere.
Den vejledende månedlige bruttoydelse i kr. er inklusiv omkostninger. Beløbet udregnes på baggrund af de oplysninger der er angivet. Bemærk at det er vejledende beløb, og at du skal kontakt forhandleren for at få en præcis udregning på den ønskede bil, og du har også mulighed for at vælge en serviceaftale hos os.
Vejl. månedlig ydelse kr.:
-
Vælg mellem fast rente eller variabel rente. Bemærk at rentesatserne kan variere efter de indtastede oplysninger. ÅOP er de årlige omkostninger i procent.
ÅOP
Årlig rente i procent
Debitorrente
Kreditbeløb
Kreditomkostninger
Skyldigt beløb
De omkostninger der er forbundet med lånet.
Omkostninger.
Tinglysning basisafgift
Tinglysning pct. afgift
Panthaverdeklaration
Documentgebyr
Stiftelsesprovision

Find din forhandler

Storstrømsvej 4 6715 Esbjerg N
Blomstervej 4A 8210 Aarhus
Trianglen 5 6000 Kolding
Sivmosevænget 1 5260 Odense S
Jens Baggesens Vej 5-7 7500 Holstebro
Jyllandsgade 26 9000 Aalborg

BMW logo
BMW logo
BMW
Værkstedsbooking
Værkstedsbooking
Værkstedsbooking
søge icon
søge icon
Søg bil
Verden
Verden
Find forhandler
Særlige biler kræver en særlig bilforhandler. Læs mere
Blomstervej 4A
8210 Aarhus
Tlf. 87 43 03 00
Sivmosevænget 1
5260 Odense S
Tlf. 66 12 33 33
Trianglen 5
6000 Kolding
Tlf. 70 11 22 77
Storstrømsvej 4
6715 Esbjerg N
Tlf. 70 300 520
Jens Baggesens Vej 5-7
7500 Holstebro
Tlf. 97423033

Jyllandsgade 26
9000 Aalborg


Tlf. 98 16 55 55

Tlf.
© Copyright Bayern AutoGroup A/S. (Der tages forbehold for afgiftsændringer, taste- og trykfejl samt udsolgte varer).