Brugte Biler HERO 3100X1330

Køb brugte biler online

Fordele ved at købe din brugte bil online

Der er mange fordele ved at købe din brugte BMW eller MINI online hos Bayern AutoGroup. Find din drømmebil, klik på den grønne ”køb nu”-knap, og du vil blive guidet igennem hele forløbet. Nemt og enkelt.

 

Når du køber din brugte bil online hos os, får du:

30 dages returret

30 dages returret

Vi tror på fuld gennemsigtighed. Fortryder du købet, har du 30 dages returret (eller op til 1.000 kørte kilometer). Hvis du ikke er tilfreds med bilen, returnerer du den til os, uden at vi stiller spørgsmål.

Min. 1 års garanti

Min. 1 års garanti

Vi tror på "ro i sindet". Derfor får du 1 års garanti på din nye, brugte bil uden ekstra omkostninger. Vælger du en brugt bil blandt vores BMW Premium Selection eller MINI NEXT får du hele 2 års garanti.

Kvalitetssikret

Kvalitetssikret

Vi tror på værdien i "næsten nyt". Vi har et bredt udvalg af certificerede, brugte BMW Premium Selection og MINI NEXT-modeller på lager, som er gennemtestede og så gode som nye.

Fri levering

Fri levering

Vi tror på god service – naturligvis. Så selvfølgelig leverer vi din nye, brugte bil direkte til døren eller udleverer den fra en af vores forretninger i nærheden af dig.

Sådan gør du

1. Find din drømmebil

Find din drømmebil blandt vores store udvalg af brugte biler her.

2. Tryk på den grønne "Køb nu"-knap

Du vil herefter blive guidet igennem forløbet.

3. Hvis du ombestemmer dig

Du kan altid ombestemme dig og annullere ordren, helt gratis, selv efter bekræftelse.

Brug for hjælp til online køb?

Brug for hjælp til online køb?

Hvis du på noget tidspunkt har brug for hjælp, kan du kontakte os på tlf. +45 80 82 08 01 alle hverdage fra kl. 9.00 - 17.30. Du kan også benytte dig af vores chat, som er tilgængelig undervejs i købsprocessen.