Så er det tid til sommerhjul

Så er det tid til sommerhjul

Med vores originale stjernemærkede BMW og MINI sommerdæk kan du være sikker på, at dine dæk er gennemtestede, at de passer perfekt til din bilmodel, og ikke mindst, at din køredynamik og vejsikkerhed er i top.

Sommerdæk har en anden type gummiblanding og mønsterdesign – specielt designet til sommervejr. Det er tid til at skifte til sommerdæk når vejtemperaturen stiger til over 7 grader, og det sker oftest lige omkring tidspunktet hvor vi stiller urene om til sommertid.

Optimalt vejgreb og bremselængde

Vores originale sommerdæk er optimale i de varme måneder i forhold til større kørekomfort, akustik, rullemodstand og bremselængde. Husk at holde øje med mønsterdybden på dine dæk, da det kan være en afgørende faktor i forhold til bremselængde.

Full Widthbremselaengde 3100X1400
Øget retningsstabilitet

Øget retningsstabilitet

Vores originale sommerdæk har en større slidbane end vinterdæk, og den smallere lamelstruktur forhindrer dækslip og giver øget retningsstabilitet ved høje hastigheder.

Spar på vinterdækkene

Spar på vinterdækkene

Udgiften ved et ekstra sæt originale dæk udlignes ved de penge du sparer ved ikke at slide dine vinterdæk hele året rundt.

36 måneders dækforsikring

Siden 01. marts 2020, er du automatisk dækket af en 36-måneders lang dækforsikring, helt uden ekstra omkostninger. Dækforsikringen bliver tegnet, når du køber en ny BMW eller MINI, eller når du køber originale BMW og MINI dæk og hjul. Dækforsikringen sikrer dig dækning i hele Europa, på nær Tyskland, Baltikum, Schweiz og Belgien. Du kan læse mere om forsikringen her

 

Se BMW dæk og fælgeSe MINI dæk og fælge