MINI Camping A

We are going on a summer holiday 😎

Jahh… Sommer, sol og elektrisk køreglæde. I en MINI bliver ferieturen bare lidt sjovere. Med et tagbøjlesystem og et skræddersyet tagtelt til MINI SE Countryman og MINI SE kommer du tættere på glamping-drømmen. Du skal faktisk bare beslutte dig for, hvilken retning, du vil køre.

Man skal ikke gå ned på udstyr

En campingferie kan sagtens afholdes i en MINI. Det kunne f.eks. være i en MINI SE, som kører på ren el, og MINI SE Countryman, som er en plug-in hybrid (el+benzin), og til begge modeller fås matchende ekstraudstyr, som kan gøre drømmen om den mindeværdige campingtur virkelighed. Og findes der noget så bedre, end at være midt i naturen?

Opdag verden ovenfra

Dem, der ikke kun vandrer eller cykler i naturen, men også bliver og overnatter, oplever naturen helt tæt på, og kan også nyde udsigten til landskabet fra deres soveplads i tagteltet. Opdag verden ovenfra – læg dig godt til rette på taget af din MINI. Tagteltet tager kun få sekunder at rejse, takket være gasfjedre, og turen op til taget foretages på en udfoldelig aluminiumsstige. Teltet rummer to komfortable sovepladser, og bliver det hedt under teltdugen, kan vinduerne rulles op. Vinduerne er udstyret med et insektnet, så man ikke ender som et tag-selv-bord for myg.

MINI Camping B

Minder for livet

Drømmer du om at tage din kæreste eller ven med på et længere sommereventyr, kan soveposer, bagage og kogeudstyr opbevares i bagagerummet i MINI Cooper SE, som kan udvides fra 211 til 731 l, hvis man lægger bagsæderne ned. Bagagerummet i MINI SE Countryman lyder på hele 405 l, men det kan blive til 1.275 l, når bagsæderne bliver lagt ned. Nu skal I bare blive enige om, hvor turen skal gå hen.


Vil du vide mere om det innovative camping-udstyr til din MINI, skal du bare kontakte din lokale Bayern AutoGroup.

 

Find forhandlerMINI SEMINI SE Countryman