Sølvgrå BMW 1-serie

BMW 330e

BMW 330e Sedan med eDrive-teknologi - Kombinationen af en elmotor og en BMW TwinPower Turbo-motor giver dig det bedste fra to verdener i en ekstremt dynamisk og komfortabel Sedan: BMW 330e. Innovation møder BMW 3-series sportslige elegance på suveræn vis. Her får du begejstrende køredynamik og samtidig imponerende effektivitet og miljøvenlighed takket være muligheden for udledningsfri kørsel – det er et unikt koncept, der er skræddersyet til BMW 3-serie Sedans kvaliteter.


En BMW 3-serie med forbrugsværdier som en bil i kompaktklassen. Med BMW eDrive-teknologien fra BMW EfficientDynamics kan du i det fuldelektriske køreprogram tilbagelægge op til 35 km uden lokal udledning og uden at bruge en dråbe brændstof. Selve højvoltbatteriet er anbragt sikkert under bagagerummet, som med en volumen på 360 liter er stort nok til at klare hverdagens udfordringer – uden at skulle gå på kompromis med hverken komfort, funktionalitet eller pladsoplevelsen. Plug-in Hybrid-modellen giver dig samtidig suverænt vejgreb og dynamik takket være den sportsligt afstemte undervogn og de køredynamiske kvaliteter i alle køreprogrammer. BMW 330e Sedan overgår således også alle forventninger med sine dynamiske egenskaber. Et fremadpegende bilkoncept, som er helt unikt i klassen.


BMW 330e Sedan er som Plug-in Hybrid udstyret med forskellige køreprogrammer, som hver især påvirker bilens brændstofforbrug i forskellig grad. I hvor høj grad afhænger dels af, hvilket køreprogram der vælges, og dels af din personlige kørestil. Når batteriet er ladet helt op, kan du tilbagelægge op til 35 km helt udledningsfrit og uden at bruge en eneste dråbe brændstof. Med eDrive-køreprogrammet AUTO vælges den optimale kombination af elmotor og forbrændingsmotor med fokus på den højest mulige effektivitet.


En kraftfuld 4-cylindret BMW TwinPower Turbo-benzinmotor og en effektiv eDrive-elmotor driver BMW 330e Sedan fremad. Kombinationen af disse EfficientDynamics-teknologier har skabt en innovativ bil med et lavt forbrug, som samtidig leverer fuld køredynamik og stabilitet ved alle vej- og kørselsforhold.


Uanset om du er på vej til arbejde eller på vej til sommerhuset: Korte strækninger på ca. 35 km kan tilbagelægges helt udledningsfrit og uden at bruge en dråbe brændstof. På længere ture, eller når bilen skal bruge flere kræfter, vælger den intelligente energistyring den mest effektive kombination af elmotor og forbrændingsmotor.Via eDrive-knappen vælger du mellem de forskellige køreprogrammer: Standardprogrammet er AUTO eDRIVE, i programmet MAX eDRIVE kører bilen fuldelektrisk, og SAVE BATTERY-programmet sørger for at holde højvoltbatteriet ladet op til et bestemt niveau.


Bilens indbyggede højvoltbatteri kan lades op via et almindeligt 230-V stik eller med en BMW i Wallbox fra det store udvalg af 360° ELECTRIC-produkter- og services. Når du er på farten, kan du tanke bilens batteri op ved de mange ChargeNow-ladestandere.


En innovativ bil som BMW 330e Sedan er naturligvis også vært ved suveræn komfort. Højvoltbatteriet er anbragt under bagagerummet, som med sine 360 liter er fuldt ud tilstrækkeligt i hverdagen. Standardundervognen sikrer, at bilens køredynamiske kvaliteter, stabilitet og kørekomfort bevares intakt, selv om bilen er fuldt lastet med bagage.

330e

Leasingform
Brand
car_manufacture
Model
car_model
Variant
model_variant
Forhandler
dealer_number
Pris mellem
detailprice_formated
1. reg. mellem
registration_date
Km mellem
driven_distance_per_1
gallery Galleri
list Liste
make_and_model
Model
registration_date
1. reg.
driven_distance_per_1
Km
detailprice_formated
Pris
BMW logo
BMW logo
BMW
Værkstedsbooking
Værkstedsbooking
Værkstedsbooking
søge icon
søge icon
Søg bil
Verden
Verden
Find forhandler
Særlige biler kræver en særlig bilforhandler. Læs mere
Blomstervej 4A
8210 Aarhus
Tlf. 87 43 03 00
Sivmosevænget 1
5260 Odense S
Tlf. 66 12 33 33
Trianglen 5
6000 Kolding
Tlf. 70 11 22 77
Storstrømsvej 4
6715 Esbjerg N
Tlf. 70 300 520
Jens Baggesens Vej 5-7
7500 Holstebro
Tlf. 97423033

Jyllandsgade 26
9000 Aalborg


Tlf. 98 16 55 55

Tlf.
© Copyright Bayern AutoGroup A/S. (Der tages forbehold for afgiftsændringer, taste- og trykfejl samt udsolgte varer).