Service og reparationServiceReparationBred

På vores topmoderne værksted kæler vores professionelle mekanikere og teknikere for detaljerne. Hele vores værkstedspersonale uddannes løbende efter BMWs uddannelsesprogram. Således er alle parate til at klare de udfordringer, nutidens højteknologiske biler stiller os over for.Service- og garantiaftaler

Vi har forskellige service- og garantiaftaler afhængig af dit behov og din bils alder/kørte kilometer. Vi vejleder dig gerne i, hvilken aftale der er mest attraktiv for dig og din BMW/MINI. Nedenfor kan du læse lidt om dine muligheder.

 Serviceaftaler til BMW´er og MINI´er under 2 år, der endnu ikke har fået deres første service:

Her har du 2 muligheder. En basis aftale som hedder Service Inclusive og en udvidet aftale der hedder Service Inclusive Plus.

  • En BMW Service Inclusive aftale, dækker service på din bil, dog ikke evt. sliddele*, der måtte kræve udskiftning. Aftalen kan tegnes med en løbetid på op til 3 år fra 1. reg. dato og på enten 40.000, 60.000 eller 100.000 km ligeledes fra 1. reg. dato. 
  •  En BMW Service Inclusive Plus aftale, dækker service på din bil samt de sliddele* der måtte kræve udskiftning.

Aftalen kan tegnes med en løbetid på op til 3 år fra 1. reg. dato og på enten 40.000, 60.000 eller 100.000 km ligeledes fra 1. reg. dato.

Alle vores serviceaftaler kan til erhvervsdrivende tegnes med en løbetid op til 10 år/200.000km

 

Her kan du se forskellen på hvad de 2 aftaler omfatter.


*Bemærkninger:
BMW Service Inclusive-ydelserne er betinget af, at du overholder kravene til brug af bilen, og at alle serviceintervaller er overholdt. Der er desuden områder, som ikke er omfattet: Brændstof, og urenheder i brændstofsystemet. Skader på lak, karrosseri og udvendige dele. Glasskader (ruder, lygter). Afhjælpning af vindstøj, mislyde og lugtgener. Dæk, dækskader og afbalancering af dæk. Reparation af ikke-fabriksmonteret tilbehør, startbatterier samt reparation af skader, der kan skyldes forkert brug af bilen (fx motorskader pga. for lav oliestand, deltagelse ved motorsportsarrangementer). Viskerblade skiftes én gang årligt i forbindelse med olieservice. Krav inden for købelovens mangelsbestemmelser forbliver uberørte heraf.


Prisen på serviceaftalen afhænger af, hvilken BMW model du har, samt hvor mange kilometer aftalen skal indeholde. Du kan beregne prisen her, ved blot at angive hvilken BMW serie og model du kører, samt antal km du ønsker i aftalen. Dernæst kan du se prisen på hhv. en Service Inclusive aftale og en Service Inclusive Plus aftale. Der vil også være angivet en pris på en Repair Inclusive aftale – dette er en garantiaftale.Garantiaftale til biler under 2 år:

En Repair Inclusive garantiaftale kan forlænge din 2 årige mekaniske nybilsgaranti med 1, 2 eller 3 år - dog max. 200.000 km fra 1. reg.dato. 
Har du f.eks. efter de 3 år (fra 1. reg. dato) ikke kørt 200.000 km, har du mulighed for at få din 1årige garanti forlænget yderligere, dog max op til 5 år eller 200.000 km fra 1. registreringsdato.
Det er vigtigt at garantiaftalen altid tegnes INDEN fabriksgarantien udløber eller forlængelsesgarantien udløber, ellers er det ikke muligt at tegne en Repair Inclusive aftale.
Denne kan altså kun tegnes mens der stadig er garanti på bilen.


Eksempel: (brugt BMW under 2 år)

Du køber en brugt BMW 320d Touring, der er 1 år gammel og har kørt 15.000 km.

 

Service
Bilen er under 2 år, og du har mulighed for at tegne en serviceaftale. Da din bil er under 2 år, kan du vælge imellem en Service Inclusive aftale eller en Service Inclusive Plus aftale. Forskellen mellem de 2 aftaler kan ses i skemaet ovenfor.

 

Garanti
Bilen er under 2 år og således stadig omfattet af den lovmæssige 2 årige fabriksgaranti. Du har nu mulighed for at forlænge denne fabriksgaranti ved at tegne en BMW Repair Inclusive garantiaftale og dermed forlænge fabriksgarantien med 1, 2 eller 3 år - dog max 5 år eller 200.000 km, begge dele fra bilens 1. reg. dato, afhængig af, hvad der indtræffer først.

Er du i tvivl om, hvad der er bedst for dig, så spørg vores personale. De er eksperter på området, og kan fortælle dig, hvilken aftale der vil være mest fordelagtig for netop dig.Serviceaftale til biler over 2 år:

Er den brugte BMW du gerne vil købe fyldt 2 år, eller ejer du måske allerede en BMW, som har rundet de 2 år, så har du følgende mulighed for at tegne en serviceaftale.

  • BMW Service Inclusive aftalen er til biler over 2 år. Denne aftale dækker service på din bil, dog ikke evt. sliddele*, der måtte kræve udskiftning. 
    Aftalen kan tegnes med en løbetid på op til 3 år fra tegningsdato og på enten 40.000, 60.000 eller 100.000 km ligeledes fra tegningsdato. 
  • Der kan kun tegnes Service Inclusive Plus aftaler på biler over 2 år, hvis de har fået gennemført et 360 graders tjek inden.

Prisen på serviceaftalen afhænger af, hvilken BMW model du har, samt hvor mange kilometer aftalen skal indeholde. Du kan beregne prisen på servicepakken her, ved blot at angive hvilken BMW serie og model du kører, samt antal km du ønsker i aftalen.


Skulle din brugte BMW allerede have en BMW Service aftale, som er fulgt med bilen da du købte den, da bør du tage fat i din forhandler og forhøre dig om dine muligheder iht. at få denne aftale opgraderet/forlænget. Her har du nemlig mulighed for at købe en servicepakke til en pris, som hvis din bil stadig var under 2 år.Garantiaftale til biler over 2 år:

Er din bil over 2 år, kan du kun tegne en Repair garantiaftale, hvis din bil allerede i forvejen har sådan en, og denne endnu ikke er udløbet. I så fald kan denne aftale nemlig forlænges. 
Aftalen kan forlænges så den gælder i 5 år fra bilens 1. reg. dato og til bilen har kørt max 200.000 km fra 1. reg. dato.Vidste du at…


Ved køb af ny bil:

Køber du en ny BMW medfølger der automatisk 2 års fabriksgaranti, 3 års lakgaranti og 12 år gennemtæringsgaranti.

Fordele ved at købe Service- og Garantiaftaler (til både nye og brugte biler):

  • Du ved præcis, hvad det koster at vedligeholde din BMW, i den valgte periode.
  • Gensalgsværdien af din BMW øges: Hvis du sælger din BMW, følger den købte service/garanti med bilen og den overføres dermed til de næste ejere.

 

BMW Value Service

Køb service fra gang til gang eller køb en fast aftale.
Tror du service på din BMW er meget billigere i Tyskland end i Danmark? Har du hørt, at et autoriseret BMW værksted er dyrere end frie værksteder i Danmark? Så kan du godt tro om!

Hos BMW har vi to serviceprodukter. Du kan enten vælge at købe service fra gang til gang eller du kan købe en serviceaftale – begge til ekstremt konkurrencedygtige priser. Alle priser er anbefalede maksimumpriser.

 

BMW Value Service
Køb af service til din BMW fra gang til gang kalder vi BMW Value Service. Det er et ekstremt konkurrencedygtigt serviceprogram for udvalgte BMW modeller, og hvor alt er inkluderet i prisen.

BMW Service Inclusive
Du kan også vælge at lave en serviceaftale. Vi kalder den BMW Service Inclusive. Med en BMW Service Inclusive betaler du blot en gang, og for den pris er din BMW’s grundlæggende servicebehov dækket de næste 40.000 km (dog max. 3 år fra tegningsdatoen). Aftalerne fås med længere kilometerintervaller og forskelligt indhold – kontakt dit autoriserede BMW værksted for mere information om dette.

Uanset om du køber service fra gang til gang eller en serviceaftale, udføres arbejdet af højtuddannede BMW mekanikere, der anvender olie godkendt af BMW og originale BMW reservedele med to års garanti. Vi sørger selvfølgelig også for at vaske og støvsuge bilen – alt sammen en del af den service, du får hos BMW. Som en ekstra fordel, er du også dækket af BMW Vejhjælp Mobile Care – uanset bilens alder – så længe du får udført service på et autoriseret BMW værksted i Danmark.

Kontakt nærmeste forhandler

Find din forhandler

Storstrømsvej 4 6715 Esbjerg N
Blomstervej 4A 8210 Aarhus
Trianglen 5 6000 Kolding
Sivmosevænget 1 5260 Odense S
Jens Baggesens Vej 3-5 7500 Holstebro
Jyllandsgade 26 9000 Aalborg
BMW logo
BMW logo
BMW
Værkstedsbooking
Værkstedsbooking
Værkstedsbooking
søge icon
søge icon
Søg bil
Verden
Verden
Find forhandler
Særlige biler kræver en særlig bilforhandler. Læs mere
Blomstervej 4A
8210 Aarhus
Tlf. 87 43 03 00
Sivmosevænget 1
5260 Odense S
Tlf. 66 12 33 33
Trianglen 5
6000 Kolding
Tlf. 70 11 22 77
Storstrømsvej 4
6715 Esbjerg N
Tlf. 70 300 520
Jens Baggesens Vej 3-5
7500 Holstebro
Tlf. 97423033

Jyllandsgade 26
9000 Aalborg


Tlf. 98 16 55 55

Tlf.
© Copyright Bayern AutoGroup A/S. (Der tages forbehold for afgiftsændringer, taste- og trykfejl samt udsolgte varer).