BMW Privatleasing
– køreglæde og økonomisk overblik

Med BMW Privatleasing går køreglæde og økonomi op i en højere enhed.

BMW PRIVATLEASING.

Bayern AutoGroup tilbyder dig privatleasing af BMW’s kvalitetsbiler. Med finansiering af din kommende bil via BMW Privatleasing, slipper du for bekymringerne og står tilbage med den rene køreglæde.

SE LEASINGPRISERNE HER >

BMW Privatleasing

Sådan fungerer BMW Privatleasing

BMW Privatleasing er til dig, der ønsker tryghed og økonomisk overblik. Når du privatleaser en bil igennem BMW Privatleasing, ved du på forhånd hvor meget din bil kommer til at koste om måneden. Du skal hverken bekymre dig om værditab, udgifter til service og reparationer eller om du kan sælge bilen igen.  Alle disse bekymringer er der nemlig taget hånd om, når du vælger leasing af bil – du betaler blot en engangsydelse og en fast månedlig ydelse og vi tager hånd om resten.

Med BMW Privatleasing leaser du en bil i en aftalt periode og med et samlet, maksimalt kilometerforbrug. Betalingen består dels af en engangsydelse og dels af en månedlig ydelse i perioden. Ved privatleasingens afslutning, leveres bilen tilbage til Bayern AutoGroup, og du er klar til en ny leasingaftale med en ny BMW.


BMW Privatleasing


Fordele for din økonomi

Med BMW privatleasing samler vi alle de udgifter, der normalt er forbundet med anskaffelsen af en ny bil - det vil sige finansiering, afskrivning, servicering, reparation etc. – i en samlet månedlig ydelse + engangsydelsen. Med BMW privatleasing er det altså slut med uforudsete udgifter på budgettet, idet alle udgifter er givet som faste månedlige udbetalinger.

Den månedlige ydelse inkluderer såvel service og garanti på bilen, og tilbydes fleksibelt alt efter ønsket udbetaling, forventede kilometerforbrug og bilens restværdi ved aftalens udløb. Har du nogle specielle behov, kan vi justere din privatleasing med såvel løbetid, kilometerforbrug og engangsydelse så vi kan sammensætte den leasingaftale der passer lige præcis til dig.

Eftersom vi tager hånd om service og reparationer, skal du blot køre bilen på værksted, og lade mekanikeren klare resten – du slipper altså for at spekulere over, hvad regningen bliver.

Med BMW privatleasing er du desuden sikret mod pludselige fald i bilens værdi, da BMW Financial Services står som ejer af bilen mens du har brugsretten over bilen – dermed har du ikke nogen penge bundet i bilen men har alligevel alle fornøjelserne. Derfor har du med leasing altid fuldt overblik over, hvad bilen kommer til at koste dig.

Eftersom værditabet på bilen allerede er indregnet i ydelsen, kan du tilmed glæde dig over, at BMW privatleasing er en absolut risikofri løsning. Ved leasingaftalens udløb returneres bilen således blot til Bayern AutoGroup, uden at du skal bekymre dig om gensalgsværdien af bilen.


BMW Privatleasing

Bilens fleksibilitet afspejles også i aftalen.

Ved indgåelse af en BMW privatleasingaftale, beregnes din månedlige ydelse blandt andet ud fra dit forventede antal kørte kilometer i perioden - f.eks. 15.000 km per år. Ved leasingperiodens udløb er det tid til at finde ud af hvor langt du rent faktisk har kørt i bilen. Har du kørt mindre end det aftalte, betaler vi dig en fast takst pr. underkørte kilometer. Omvendt hvis du har kørt mere end aftalen foreskriver, skal du betale en fast pris per overkørte kilometer – de gældende priser kan du få oplyst hos din Bayern AutoGroup forhandler. 
Hvis du overvejer leasing af bil, og har andre behov end dem vores normale leasingtilbud omfatter, kan du kontakte din forhandler og få et uforpligtende privatleasing tilbud, der matcher dine behov. 

 

BMW Privatleasing

Er BMW Privatleasing noget for dig?

Privatleasing er ideelt for dig, der på forhånd kender dit kørselsbehov over aftalens løbetid og som ønsker et fuldt overblik over de månedlige omkostninger og ikke vil bekymre sig om bilens værditab.
Værdsætter du derimod friheden ved at eje din egen bil, eller er du allerede nu i tvivl om dit kørselsbehov lidt ude i fremtiden, bør du måske overveje andre finansieringsmuligheder for din nye BMW – under alle omstændigheder kan din Bayern AutoGroup forhandler hjælpe dig med at finde den leasingløsning der passer bedst til dig.

Med BMW Privatleasing kan du nyde fordel af

  • Overblik og budgetsikkerhed – alle udgifter er kendt på forhånd
  • Alle service og reparationer er allerede medregnet i din ydelse.
  • Fleksibilitet – skift bilen ud straks din leasingperiode er slut
  • Ingen bekymringer om gensalgsværdien af bilen
  • Suveræn køreglæde til gode priser
  • Underkørte kilometer tilbagebetales efter fast takst pr. kilometer
  • Overkørte kilometer betales efter en fast takst pr. kilometer


Kontakt din Bayern AutoGroup

Kontakt os, hvis du overvejer BMW leasing og lad os komme med et uforpligtende tilbud på BMW Privatleasing. 

 

Bayern AutoGroup

Hold dig opdateret

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder om BMW og MINI, tilbud, events og andre arrangementer.
Tilmeld nyhedsbrev

Find din forhandler

Storstrømsvej 4 6715 Esbjerg N
Blomstervej 4A 8210 Aarhus
Trianglen 5 6000 Kolding
Sivmosevænget 1 5260 Odense S
Jens Baggesens Vej 5-7 7500 Holstebro
Jyllandsgade 26 9000 Aalborg
Værkstedsbooking
Værkstedsbooking
Værkstedsbooking
søge icon
søge icon
Søg bil
Verden
Verden
Find forhandler
Særlige biler kræver en særlig bilforhandler. Læs mere
Blomstervej 4A
8210 Aarhus
Tlf. 87 43 03 00
Sivmosevænget 1
5260 Odense S
Tlf. 66 12 33 33
Trianglen 5
6000 Kolding
Tlf. 70 11 22 77
Storstrømsvej 4
6715 Esbjerg N
Tlf. 70 300 520
Jens Baggesens Vej 5-7
7500 Holstebro
Tlf. 97423033

Jyllandsgade 26
9000 Aalborg


Tlf. 98 16 55 55

Tlf.
© Copyright Bayern AutoGroup A/S. (Der tages forbehold for afgiftsændringer, taste- og trykfejl samt udsolgte varer).