Top (1)

SHAPING THE FUTURE TOGETHER

BMW & MINI CELEBRACTION 2022

Velkommen til årets BMW & MINI celebration. Vi har glædet os meget til denne dag, for der er virkelig noget at fejre. Sikke en præstation fra jer alle! Vi er mægtig stolte af jeres indsats og de resultater, I alle har været med til at skabe.
Let the party begin…

På denne side vil vi give dig et indblik i de tanker og valg, der ligger bag årets fest. For lige som med vores biler, så er der truffet nogle meget bevidste valg i sammensætningen af denne dag, bl.a. med henblik på miljø og genanvendelighed.
Du vil om et par dage også kunne finde links her på siden til både billeder og video fra dagen. Så husk at genbesøge siden, så du kan gense dagen og aftenens oplevelser.

Tanker bag festen

Comwell

Comwell Inde

Der er mange grunde til, at Comwell var det oplagte sted at holde vores BMW/MINI fest. Men en af de tungt vejende grunde er Comwells indstilling, når det drejer sig om bæredygtighed. Her deler de BMW og MINIs syn på området. Vi er muligvis ikke 100% bæredygtige (det er der nok ikke nogen virksomheder, der er), men vi arbejder hårdt og kontinuerligt på at blive bedre og udvikle os, således at vi altid er blandt de top-performende i vores branche inden for dette område.

Restaurant

Menuen og drikkevarerne i dag er ligeledes valgt med henblik på at mindske festens CO2 aftryk.

Comwell har stort fokus på dette område, og de prioriterer så vidt det er muligt lokale økologiske råvarer i sæson. Fisk og skaldyr fanget i lokalt farvand og økologiske drikkevarer. Desuden tænkes der på:

  • Dyrevelfærd og at undgå truede fiskearter.
  • Tæt samarbejde og kravsætning til leverandører.
  • Partnerskaber omkring levering af fx økologiske grise og fritgående kvæg fra lokale naturområder.

Læs mere

Zendoo Nøglering

Nøglering

Den udleverede nøglering er produceret af den socialøkonomiske virksomhed Zendoo, der ansætter sårbare personer, og dermed hjælper dem tilbage på arbejdsmarkedet. Zendoo producerer produkter, der hovedsageligt er fremstillet af overskudsmaterialer som fx. læderrester og stof fra møbelindustrien.

Læs mere

Nøglesnor

Nøglesnoren, som din udleverede nøglering hænger i, er fremstillet af vævet genbrugsplast.

Udsmykning

Festudsmykningen består hovedsageligt af lyskilder samt genanvendelige produkter. I stedet for at producere bannere og andet materiale, der blot smides ud efterfølgende, har fokus været på genanvendelige løsninger.
Vi har således valgt at benytte Comwells eksistrende lyskilder supporteret af lejede LED-skærme.

Balloner

Ballonerne er af 100% naturmaterialer og naturligt nedbrydelige. 
Planterne, vi har pyntet op med her til festen, er lejet, så vi sikrer, at de genanvendes.
De afskårne blomster på bordene benyttes af Comwell over flere dage til forskellige arrangementer, således udnyttes de maksimalt inden de via affaldssortering ender som kompost.

 

Læs mere

Award show

Description2

De flotte statuetter til årets award-show er fra treecreate.dk.

For hver statuette der produceres, plantes der et nyt træ. Statuetten er biologisk nedbrydelig.

 

Læs mere

ONE BMW/MINI samarbejdet er en succes! Vi ved, det bygger på gode relationer, og et stærkt samarbejde på tværs af alle afdelinger og forretninger.

Det er derfor tid til, at vi skal hygge os sammen, og pleje disse relationer. Dette kan blandt andet gøres, mens der spilles et lille spil.

Alle spil er fremstillet i træ, og kan genanvendes, når de har udtjent deres levetid.

 

Tips og idéer

At tage hensyn til miljøet og dermed vores planet er ikke ”enten eller”, og husk på, at også små ændringer tæller i det store regnskab.

Idéer til små ændringer man let kan gøre kunne være:

- Køb lokale og økologiske madvarer.

- Sorter dit affald, så plast, glas, papir osv. kan blive genanvendt.

- Lad være med at smide affald i naturen.

- Hjælp med at samle affald op, når du alligevel går en tur.

- Re:Use

- Re:Duce

- Re:Cycle

- Og husk at Re-Think de valg du tager. Ofte er der et bedre alternativ lige foran dig.

 

Godnat-Kiosk

Når aftenens festligheder lakker mod enden, kan du glæde dig til, at der åbner en lille ”Godnat-Kiosk”.
Her vil der være lidt forskellige gratis lækkerier, så der er lidt at tage med hjem eller med på værelset. Måske er der noget iblandt, du ikke har prøvet før, og disse produkter vil måske være en god inspiration til nye mere bevidste valg i din hverdag.

I kiosken kan du finde nedenstående:

Wally and Whiz vingummier

Wally and Whiz vingummier

De danskproducerede gourmet-vingummier er lavet af 100% naturlige bær, frugter, krydderurter og rødder. De er veganske, glutenfrie og indeholder ingen kunstige smags- og farvestoffer.
Wally and Whiz benytter 100% grøn energi i deres produktion, og bestræber sig på at benytte lokale råvarer, leverandører og arbejdskraft. 

Læs mere
TrueGum

TrueGum

Alle kan få brug for et stykke tyggegummi, men er du bevidst om, at meget tyggegummi er fyldt med bl.a. micro-plast? Ja, det er ikke så lækkert - hverken for dig eller miljøet.
Lad os præsentere dig for Truegum. Måske kender du det allerede?
Det er 100% plantebaseret tyggegummi med naturlige smagsstoffer. Der er ingen plastikemballage, som der ofte benyttes ved traditionelt tyggegummi. I stedet benytter de kartonæsker.

Læs mere
Hey Planet – insektbars

Hey Planet – insektbars

Skal vi nu til at spise insekter?? Ja, hvorfor ikke. Disse insektbars smager faktisk godt, og så matcher næringsindholdet i insekter ikke bare køds - det overgår det.

Hey Planet bruger pulveriserede buffalobiller og fårekyllinger, som indeholder bl.a. protein, jern, B12, magnesium, fibre, calcium, Omega-3-fedtsyrer og meget mere. Det svarer til, at du spiser rugbrød, fisk og oksekød på én og samme gang. Produktionen af 1 kg insektprotein kræver meget lidt foder og vand, og udleder næsten ingen CO2

Læs mere

Ecooking – Multi Olie

Den skønne multi olie fra Ecooking er lidt af et vidundermiddel, og kan benyttes til lidt af hvert, som navnet siger. Olien er en blanding af unikke, multifunktionelle og 100% økologiske olier. Derudover er olien vegansk, parfumefri og dermatologisk testet.

Brug den som kropsolie, makeup-fjerner eller til barbering.

Læs mere

 

Egekilde vand

Vandet fra Egekilde er dansk, så der er ikke brugt unødige ressourcer på transport af vandet.

Desuden er plastflasken lavet af 100% genbrugsplast, og takket være det gode danske pant/retur system, så finder ca. 93% af de solgte plast-vandflasker tilbage i retursystemet igen.

Egekilde

Læs mere om, hvorfor vand i plastflasker er bedre end vand i pap:

Bryggeriforeningen

Billeder fra dagen

Her kan du se video, billeder, karikaturtegninger samt 360 graders videoerne fra BMW/MINI festen 2022. Rigtig god fornøjelse.

God fest! 🎉

Vi håber, I får en fantastisk BMW/MINI fest – I har i den grad fortjent det.

Som I nok har opdaget, så er RE:USE, RE:CYCLE, RE:DUCE og RE:THINK stadig et stort fokusområde for BMW Group, og vi håber dagen i dag, kan være med til at inspirere jer.

Al produktion ”belaster” i klimaregnskabet, så det er de færreste produkter, der er 100% bæredygtige. Men dette betyder ikke, at vi kan (eller vil) undvære alle disse produkter. Det, vi dog KAN gøre, er at tage bevidste valg, og vælge de bedste alternativer.

Selvom vi ved dagens fest har taget mange bevidste valg, vil sådan en fest stadig koste lidt på klimaregnskabet. Vi CO2 kompenserer for festen via  https://www.myclimate.org/.

Om nogle dage vil du kunne se beregningen her på siden.

Her har vi valgt at støtte følgende project  Circular Economy Through Plastic Recycling in Romania (myclimate.org)