BMW X1 Plugin GALLERY 2440X1373 A

BMW X1 plug-in hybrid

Fra 409.155 kr.

Elektrisk og effektiv

BMW X1 xDrive25e er en SUV / SAV hybrid med xDrive firehjulstræk, en stærk elmotor og en effektiv benzin forbrændingsmotor. Denne kombination er utrolig dynamisk og formår samtidig at holde brændstofforbruget lavt. Bilen har hele 220 hk og kan køre op til 52 kilometer på ren el.

Højdepunkterne

Klimaaftryk

Klimaaftryk

Du mindsker ikke kun CO2-udslip og brændstofforbrug ved at køre afsted i en plug-in hybrid fra BMW. Alle BMW plug-in hybrider bliver undersøgt for det totale klimaaftryk. Det vil sige alt lige fra fremstilling af råvarer og frem til genbrug af dele. I dette tilfælde udleder BMW X1 xDrive25e helt op til 55% mindre kuldioxid end BMW X1 xDrive25i. 

Design

Design

Den ligner en typisk SUV / SAV. Stor og stærk er nogle af de første ting, man tænker på, når man ser den. Det bidrager de store forlygter og den store dobbeltnyre i kølergrillen også til. Der er ladetilslutning på forreste, venstre sidevæg bag et dæksel, der beskytter stikdåsen. 

eDrive

Bilen er udstyret med BMW eDrive. Det er en smart energistyring, der koordinerer alle komponenter i drivlinjen og elmotoren. Systemets funktion er at opnå størst mulig effektivitet og bedst mulig køredynamik. Med eDrive-knappen kan du som fører vælge mellem 3 forskellige elektriske køreprogrammer: AUTO eDrive, MAX eDrive og SAVE BATTERY. eDrive teknologien fra BMW EfficientDynamics genvinder også den kinetiske energi fra bremserne og bruger den til at oplade batteriet. Motoren bruger dermed mindre energi på at genoplade batteriet, hvilket nedsætter brændstofforbruget og udledningsniveauet.