BMW 7-serie Sedan plug-in hybrid

BMW 7-serie Sedan plug-in hybrid

En fantastisk fusion

BMW 745e er en fantastisk fusion mellem elegance, styrke og komfort. Det elegante og flotte design får alle til at kigge en ekstra gang. Den 6-cylindrede benzin forbrændingsmotor med en ydelse på 399 hestekræfter sammen med elmotoren med 58 kilometers rækkevidde på ren el, giver en utrolig styrke og fascinerende præstationer. Og sidst, men ikke mindst, er kabinen spækket med lækre features, som øger komforten. 

Højdepunkterne
Design

Design

Eksteriøret på denne luksuriøse hybrid sedan er præget af flotte detaljer, som giver et elegant look. De lige linjer og den store dobbeltnyre sørger for, at der også er styrke til stede i designet for at afspejle den motorkraft og manøvredygtighed, bilen har, bl.a. med 8-gears automatgearkasse. Den luksuriøse kabine har mange flotte detaljer, som fremmer det elegante design. Det er tydeligt, at der er fokus på kvalitetsmaterialer og høj komfort. 

Connectivity

Connectivity

Med de mange tilkoblingsmuligheder, kan du nemt koble din smartphone og din bil sammen, så du let kan planlægge og være i kontakt med omverdenen under køreturen. Med Connected Navigation, Parking assistant og stor infotainment skærm har du mulighed for at gøre din køretur mere komfortabel end nogensinde før. 

BMW Plug In Hybrid Gallery 2440X1373 C Min
Klimaaftrykket

Lavt CO2-udslip og brændstofforbrug? Det får du i hvert fald med en plug-in hybrid! Derudover undersøger BMW alle plug-in-hybrider for det totale klimaaftryk. Det vil sige hele vejen fra fremstilling af råvarer og frem til genanvendelse. Resultatet for BMW 745Le Sedan er tydeligt. Den udleder op til 58% mindre kuldioxid end BMW 740Li Sedan.