Billeder (7)
BMW i3
BMW i3
BMW i3
BMW i3
BMW i3
BMW i3
BMW i3
Ring mig op
Book et møde
Skriv til forhandler
Book prøvetur
Om bilen
Priser og Brochurer
Beregning af billån

BMW i3

At genopfinde urban mobilitet betyder at tænke længere end til miljøbevidst og agil kørsel. Resultatet: BMW i3, der med sit visionære design definerer morgendagens bil. Dens innovative elmotor er udviklet som led i BMW EfficientDynamics-teknologien og er ikke kun emissionsfri, men giver også en usammenlignelig og næsten lydløs køreoplevelse. Takket være ConnectedDrive Services når man nemt og komfortabelt sin destination.

 

BMW i3 åbner et helt nyt kapitel af visionær designsprog for BMW, som er skræddersyet til elektriske biler. Det innovative LifeDrive-design med kabinesektion af kulfiber muliggør takket være den manglende midterkonsol en særlig generøs rumfornemmelse i kabinen, som er kendetegnet ved brugen af bæredygtige materialer af høj kvalitet. Det aerodynamiske udvendige design med dørene, der bevæger sig i modsat retning, det karakteristiske Black Band og de store hjul, giver et dynamisk indtryk og giver allerede, mens bilen står stille, en idé om, hvor dynamisk BMW i3 kører

 

At genopfinde mobilitet betyder, at tænke længere end til miljøbevidst og agil kørsel. Den innovative BMW elmotor er ikke kun CO2-fri og giver ikke kun en usammenlignelig køreglæde, den giver også en afslappet næsten lydløs køreoplevelse.

 

Elmotoren på BMW i3 er en innovativ nyudvikling inden for BMW EfficientDynamics-teknologien. BMW har udviklet og bygget den imponerende agile elmotor, som yder 125 kW/170 HK ved et drejningsmoment på 250 Nm. Det fulde drejningsmoment er allerede til rådighed fra bilen holder stille og skal ikke som ved forbrændingsmotorer først opbygges via motoromdrejningstallet. Dette giver BMW i3 en særlig stor dynamik i enhver situation og sørger for imponerende accelerationsværdier. BMW i3 accelerer fra 0 til 60 km/t på under 4 sekunder, de 100 km/t nås på bare 7,2 sekunder (7,9 sekunder i varianten med Plug-in Hybrid). Ligeså imponerende er den næsten lydløse køreoplevelse, og teknikken er perfekt tilpasset kørselsbehovene i byen. Den muliggør samtidig komfortabel kørsel fra by til by uden bekymring om aktionsradiussen. 

 

Rækkevidde:

BMW i3 (Alm.): Rækkevidde på 200 – 300 km.
BMW i3 REX: Rækkevidde på 300 – 400 km.

 

Ud over elmotoren, er BMW i3 også tilgængelig som Plug-in Hybrid. BMW i3 Plug-in Hybrid kommer med en lille indbygget benzinmotor, som genererer ekstra strøm til batteriet, så det lader op, men du kører. Det betyder en større rækkevidde, men det betyder også , at du har flere muligheder, hvis batteriet er ved at løbe tør for strøm. Hvor en standard BMW i3 har en rækkevidde på 200-300 km., afhængig af kørestil, kan BMW i3 Plug-in Hybrid køre op til 240-300 km., afhængig af kørestil og vejforhold.Priser

Kontant fra kr.306.918

Priser og Brochurer


Beregning af billån

Udfyld punkterne herunder, og du får straks en indikation af, hvad din vejledende månedlige ydelse vil være for den nye bil med vores favorable renter. Kontakt os desuden og få et godt tilbud på en serviceaftale.
Bilens alder
år
Vælg det årstal bilen blev indregistreret.
Bilens pris
kr
Angiv bilens pris inkl. leveringsomkostninger, evt. metallak og tilbehør, for at få så præcis en beregning som muligt.
Udbetaling
kr
Udbetalingen skal være på minimum 20% af bilens pris, for at lånet kan optages. Når du indtaster bilens pris, vil udbetalingen automatisk tilpasses efter denne regel.
min. 20%
Lånets løbetid
mdr
Angiv hvor mange måneder lånet skal løbe over. Bemærk at bilens alder påvirker hvor lang løbetiden må være. Beregneren angiver automatisk den maximale løbetid, når bilens alder og pris er indtastet.
max. {0}mdr
Beregningsmodellen er baseret på en simpel beregning ud fra bilens alder og pris, din udbetaling samt lånets løbetid, og er kun vejledende. Den endelige finansiering beregnes sammen med en af vores forhandlere.
Den vejledende månedlige bruttoydelse i kr. er inklusiv omkostninger. Beløbet udregnes på baggrund af de oplysninger der er angivet. Bemærk at det er vejledende beløb, og at du skal kontakt forhandleren for at få en præcis udregning på den ønskede bil, og du har også mulighed for at vælge en serviceaftale hos os.
Vejl. månedlig ydelse kr.:
-
Vælg mellem fast rente eller variabel rente. Bemærk at rentesatserne kan variere efter de indtastede oplysninger. ÅOP er de årlige omkostninger i procent.
ÅOP
Årlig rente i procent
Debitorrente
Kreditbeløb
Kreditomkostninger
Skyldigt beløb
De omkostninger der er forbundet med lånet.
Omkostninger.
Tinglysning basisafgift
Tinglysning pct. afgift
Panthaverdeklaration
Documentgebyr
Stiftelsesprovision

Find din forhandler

Storstrømsvej 4 6715 Esbjerg N
Blomstervej 4A 8210 Aarhus
Høegh Guldbergs Gade 36 8700 Horsens
Trianglen 5 6000 Kolding
Sivmosevænget 1 5260 Odense S
Jens Baggesens Vej 5-7 7500 Holstebro
Jyllandsgade 26 9000 Aalborg

Værkstedsbooking
Værkstedsbooking
Værkstedsbooking
søge icon
søge icon
Søg bil
Verden
Verden
Find forhandler
Særlige biler kræver en særlig bilforhandler. Læs mere
Blomstervej 4A
8210 Aarhus
Tlf. 87 43 03 00
Sivmosevænget 1
5260 Odense S
Tlf. 66 12 33 33
Trianglen 5
6000 Kolding
Tlf. 70 11 22 77
Storstrømsvej 4
6715 Esbjerg N
Tlf. 70 300 520
Jens Baggesens Vej 5-7
7500 Holstebro
Tlf. 97423033

Jyllandsgade 26
9000 Aalborg


Tlf. 98 16 55 55
Høegh Guldbergs Gade 36
8700 Horsens
Tlf. 70 30 06 35
© Copyright Bayern AutoGroup A/S. (Der tages forbehold for afgiftsændringer, taste- og trykfejl samt udsolgte varer).