Billeder (6)
Ring mig op
Book et møde
Skriv til forhandler
Book prøvetur
Om bilen
Priser og Brochurer
Beregning af billån

BMW 3-Serie

BMW 3-Serien har altid været synonym med sporty design og ren køreglæde. Præcis de egenskaber kendetegner stadig den syvende generation af den populære modelserie, men den nye BMW 3-serie viser på samme tid, hvordan man kan genopfinde – og forny – sig selv på imponerende vis.
Med sit skarpt definerede designsprog står BMW 3-serien for en ny æra. Der er brugt mange kræfter på at udvikle endnu mere effektive og effektive motorer, og man har yderligere udstyret serien med en ’BMW Intelligent Personal Assistant’. Med et simpelt "Hey BMW" aktiverer du din nye personlige assistent, som vil kunne hjælpe dig med spørgsmål når du er på farten, men også vil kunne huske dine personlige præferencer. De mange funktioner i din nye BMW 3-serie, vil dermed kunne styres intuitivt som aldrig før.
 
PIONER INDEN FOR KØREGLÆDE.
BMW 3-serien har altid været pioner, men med sin nye stilrene æstetik – både indvendigt og udvendigt – fortolker modelserien klassiske funktioner på en helt ny måde, og bliver dermed ikonet for starten af et helt nyt designsprog for BMW.
Den nye 3-serie har også fået en mærkbar skarpere køredynamik, ikke mindst takket være den opgraderede undervogn, den nye affjedringsteknologi, det stivere chassis og ophæng, den bredere sporvidde, den reducerede vægt og det lavere tyngdepunkt. Modelserien er blevet langt mere aerodynamisk, og bilens Cw-værdi er kun 0,23.
Som en ekstra bonus, kommer både standardaffjedring og M-sportsaffjedring nu med en variabel støddæmperkontrol, hvilket er med til at sikre dig perfekt balance mellem sport og komfort. Den nye teknologi sikrer, at bilen forbliver stabil på ujævne veje og i skarpe sving.
 
MODELPROGRAM.

For nuværende kan BMW 3-serien fås i følgende modeller: BMW 320i Sedan (184 hk), BMW 330i Sedan (258 hk), BMW 318d Sedan (150 hk), BMW 320d Sedan (190hk) og BMW 330d Sedan (265 hk), men modelprogrammet forstærkes og fuldendes med to ekstra motorer til sommer, nemlig med plug-in-hybriden BMW 330e iPerformance med hybridteknologi og forøgelse af den elektriske rækkevidde, og den ultra-sportslige BMW M340i xDrive.
  
FORAN. OGSÅ PÅ SIKKERHED.

Den nye BMW 3-serie er blevet udstyret med nye innovative assistentsystemer, og der er nu som standard både kollisions- og fodgængeradvarsel med ’City Braking-funktion’– og som noget nyt, også advarsel for krydsende cyklister.
Udstyrspakken ’Driving Assistant Professional’ indeholder blandt andet aktiv fartpilot med Stop&Go-funktion, vognbanekontrol og advarsel for vognbaneskift, sidekollision, krydsende trafik og forkert kørselsretning.
Din nye ’Parking Assistant’ parkerer bilen automatisk både på tværs og på langs af parkeringsbåse og vil assistere dig ved udkørslen fra parkeringspladsen.
Som standard får bilen LED-lygter, og som tilvalg fås adaptive LED-forlygter med BMW Laserlight, som har en rækkevidde på 530 meter.
 
STANDARDUDSTYR:
- LED for- og baglygter
- Regnsensor
- Lyspakke
- Bluetooth
- Fartpilot
- Nedfældige bagsæder
- Connected drive Services
- Sportsrat
- Advantagepake (nedblændeligt bakspejl, aut. klimaanlæg, parkeringssensor for og bag)
 

 

Se tilbud på BMW 3-serie Sedan »

 


Priser

Kontant fra kr.463.708

Priser og Brochurer


Beregning af billån

Udfyld punkterne herunder, og du får straks en indikation af, hvad din vejledende månedlige ydelse vil være for den nye bil med vores favorable renter. Kontakt os desuden og få et godt tilbud på en serviceaftale.
Bilens alder
år
Vælg det årstal bilen blev indregistreret.
Bilens pris
kr
Angiv bilens pris inkl. leveringsomkostninger, evt. metallak og tilbehør, for at få så præcis en beregning som muligt.
Udbetaling
kr
Udbetalingen skal være på minimum 20% af bilens pris, for at lånet kan optages. Når du indtaster bilens pris, vil udbetalingen automatisk tilpasses efter denne regel.
min. 20%
Lånets løbetid
mdr
Angiv hvor mange måneder lånet skal løbe over. Bemærk at bilens alder påvirker hvor lang løbetiden må være. Beregneren angiver automatisk den maximale løbetid, når bilens alder og pris er indtastet.
max. {0}mdr
Beregningsmodellen er baseret på en simpel beregning ud fra bilens alder og pris, din udbetaling samt lånets løbetid, og er kun vejledende. Den endelige finansiering beregnes sammen med en af vores forhandlere.
Den vejledende månedlige bruttoydelse i kr. er inklusiv omkostninger. Beløbet udregnes på baggrund af de oplysninger der er angivet. Bemærk at det er vejledende beløb, og at du skal kontakt forhandleren for at få en præcis udregning på den ønskede bil, og du har også mulighed for at vælge en serviceaftale hos os.
Vejl. månedlig ydelse kr.:
-
Vælg mellem fast rente eller variabel rente. Bemærk at rentesatserne kan variere efter de indtastede oplysninger. ÅOP er de årlige omkostninger i procent.
ÅOP
Årlig rente i procent
Debitorrente
Kreditbeløb
Kreditomkostninger
Skyldigt beløb
De omkostninger der er forbundet med lånet.
Omkostninger.
Tinglysning basisafgift
Tinglysning pct. afgift
Panthaverdeklaration
Documentgebyr
Stiftelsesprovision

Find din forhandler

Storstrømsvej 4 6715 Esbjerg N
Blomstervej 4A 8210 Aarhus
Høegh Guldbergs Gade 36 8700 Horsens
Trianglen 5 6000 Kolding
Sivmosevænget 1 5260 Odense S
Jens Baggesens Vej 5-7 7500 Holstebro
Jyllandsgade 26 9000 Aalborg

Værkstedsbooking
Værkstedsbooking
Værkstedsbooking
søge icon
søge icon
Søg bil
Verden
Verden
Find forhandler
Særlige biler kræver en særlig bilforhandler. Læs mere
Blomstervej 4A
8210 Aarhus
Tlf. 87 43 03 00
Sivmosevænget 1
5260 Odense S
Tlf. 66 12 33 33
Trianglen 5
6000 Kolding
Tlf. 70 11 22 77
Storstrømsvej 4
6715 Esbjerg N
Tlf. 70 300 520
Jens Baggesens Vej 5-7
7500 Holstebro
Tlf. 97423033

Jyllandsgade 26
9000 Aalborg


Tlf. 98 16 55 55
Høegh Guldbergs Gade 36
8700 Horsens
Tlf. 70 30 06 35
© Copyright Bayern AutoGroup A/S. (Der tages forbehold for afgiftsændringer, taste- og trykfejl samt udsolgte varer).