Billeder (4)
Ring mig op
Book et møde
Skriv til forhandler
Book prøvetur
Om bilen
Priser og Brochurer
Beregning af billån

BMW 2-SERIE COUPÉ.

Den nye BMW 2-serie Coupé er køreglæde i koncentreret form.

Selvom BMW 2-serien er en helt ny modelserie fra BMW, er der ingen tvivl om, hvor den udspringer fra. BMW 2-serien bærer alle de karakteristiske træk, som BMW er kendt for - både udvendigt og indvendigt.

 

Designet til at skabe glæde på vejene.

Udvendigt er BMW 2-serie Coupé designet til at skabe respekt og opmærksomhed, hvor end den kommer hen. Samtidigt identificerer 2-serien sig tydeligt som en BMW overfor alle der betragter den, selv på lang afstand. Med 2-serie Coupé får du således en BMW med de velkendte dobbelt-nyrer i front, samt de respektindgydende diodelygter bag - alt derimellem er skabt til rendyrket køreglæde.

Indvendig bibeholder BMW 2-serie Coupé alle de gode egenskaber, som BMW har opbygget gennem mange års erfaring som bilproducent. 2-serie Coupé giver dig luksuriøse omgivelser, hvor der er kræset for hver eneste detalje og hvor alle materialer har gennemgået et strengt kvalitets tjek. Interiøret i BMW 2-serie Coupé er skabt til at give dig som chauffør, den bedste køreoplevelse, hvorfor du også i 2-serie Coupé finder BMW's velkendte førerorienteret cockpit - dette sikrer dig, at du altid har det fulde overblik og kontrol over bilen.

 

BMW 2-serie Coupé er designet til at skabe gode køreegenskaber.

BMW 2-serie Coupé er designet med gode køreegenskaber for øje. Derfor er den født med det velkendte BMW baghjulstræk samt en perfekt vægtfordeling på 50:50, hvilket er unikt for biler i denne klasse. I 2-serie Coupé, kan du vælge imellem en række af BMW's bedste motorer, der alle er både kraftfulde og smidige samtidigt med at de leverer en god brændstoføkonomi. Tilsammen giver dette BMW 2-serie Coupé køreegenskaber i top, der sikrer, at du kan opleve masser af køreglæde - kom ind og oplev den nye BMW 2-serie hos Bayern AutoGroup.

Priser

Kontant fra kr.323.991

Priser og Brochurer


Beregning af billån

Udfyld punkterne herunder, og du får straks en indikation af, hvad din vejledende månedlige ydelse vil være for den nye bil med vores favorable renter. Kontakt os desuden og få et godt tilbud på en serviceaftale.
Bilens alder
år
Vælg det årstal bilen blev indregistreret.
Bilens pris
kr
Angiv bilens pris inkl. leveringsomkostninger, evt. metallak og tilbehør, for at få så præcis en beregning som muligt.
Udbetaling
kr
Udbetalingen skal være på minimum 20% af bilens pris, for at lånet kan optages. Når du indtaster bilens pris, vil udbetalingen automatisk tilpasses efter denne regel.
min. 20%
Lånets løbetid
mdr
Angiv hvor mange måneder lånet skal løbe over. Bemærk at bilens alder påvirker hvor lang løbetiden må være. Beregneren angiver automatisk den maximale løbetid, når bilens alder og pris er indtastet.
max. {0}mdr
Beregningsmodellen er baseret på en simpel beregning ud fra bilens alder og pris, din udbetaling samt lånets løbetid, og er kun vejledende. Den endelige finansiering beregnes sammen med en af vores forhandlere.
Den vejledende månedlige bruttoydelse i kr. er inklusiv omkostninger. Beløbet udregnes på baggrund af de oplysninger der er angivet. Bemærk at det er vejledende beløb, og at du skal kontakt forhandleren for at få en præcis udregning på den ønskede bil, og du har også mulighed for at vælge en serviceaftale hos os.
Vejl. månedlig ydelse kr.:
-
Vælg mellem fast rente eller variabel rente. Bemærk at rentesatserne kan variere efter de indtastede oplysninger. ÅOP er de årlige omkostninger i procent.
ÅOP
Årlig rente i procent
Debitorrente
Kreditbeløb
Kreditomkostninger
Skyldigt beløb
De omkostninger der er forbundet med lånet.
Omkostninger.
Tinglysning basisafgift
Tinglysning pct. afgift
Panthaverdeklaration
Documentgebyr
Stiftelsesprovision

Find din forhandler

Storstrømsvej 4 6715 Esbjerg N
Blomstervej 4A 8210 Aarhus
Høegh Guldbergs Gade 36 8700 Horsens
Trianglen 5 6000 Kolding
Sivmosevænget 1 5260 Odense S
Jens Baggesens Vej 5-7 7500 Holstebro
Jyllandsgade 26 9000 Aalborg

Værkstedsbooking
Værkstedsbooking
Værkstedsbooking
søge icon
søge icon
Søg bil
Verden
Verden
Find forhandler
Særlige biler kræver en særlig bilforhandler. Læs mere
Blomstervej 4A
8210 Aarhus
Tlf. 87 43 03 00
Sivmosevænget 1
5260 Odense S
Tlf. 66 12 33 33
Trianglen 5
6000 Kolding
Tlf. 70 11 22 77
Storstrømsvej 4
6715 Esbjerg N
Tlf. 70 300 520
Jens Baggesens Vej 5-7
7500 Holstebro
Tlf. 97423033

Jyllandsgade 26
9000 Aalborg


Tlf. 98 16 55 55
Høegh Guldbergs Gade 36
8700 Horsens
Tlf. 70 30 06 35
© Copyright Bayern AutoGroup A/S. (Der tages forbehold for afgiftsændringer, taste- og trykfejl samt udsolgte varer).