Vinterdæk

Vinterdæk

Kør vinteren trygt og sikkert i møde. Skift dæk i god tid.

Originale, stjernemærkede BMW- og MINI-vinterdæk

Alle vores vinterdæk er gennemtestede, så du kan være sikker på, at både køredynamik og vejsikkerhed er i top.

Det er tid til at skifte til vinterdæk når vejbanetemperaturen ligger på omkring 7 grader. Har du ikke et termometer, du kan følge temperaturerne på, kommer der lige en god tommelfingerregel her: Faldet i varmegrader sker oftest på samme tidspunkt, hvor vi stiller vores ure om til dansk normaltid (vintertid), altså sidst i oktober.

 

BMW-dæk & -fælgeMINI-dæk & -fælge

 

Et bedre vejgreb og kortere bremselængde

Vinterdæk har en anden type gummiblanding og mønsterdesign end sommerdæk, og er udviklet til at sikre større kørekomfort, bedre akustik, rullemodstand og bremselængde. Dækkene er specielt designede til at tåle lave temperaturer, og dæklamellerne bibeholder vejgrebet på glatte overflader mens gummiet forbliver fleksibelt ved lave temperaturer.

Sikkerhed i alt slags vejr

Vores stjernemærkede vinterdæk sikrer en effektiv bortledning af vand/slud ved hjælp af større og dybere riller i mønsteret. Kombinationen af dækkets materiale og mønsterdesign forbedrer sikkerheden på alle underlag (sne, slud, is m.v.).

Har du styr på dækmønsterdybden?

Husk at holde øje med mønsterdybden på dine vinterdæk, for det kan være en afgørende faktor i forhold til din bremselængde på en kold vintervej. Den lovpligtige 1,6 mm dækmønsterdybde giver dig kun 16 % vejkontakt ved 75 km/t, så sørg for at skifte, når du har 4 mm mønster tilbage.

Spar på sommerdækkene

Udgiften ved et ekstra sæt originale dæk udlignes ved de penge du sparer ved ikke at slide dine sommerdæk hele året rundt, og så er sikkerheden også i top.

36 måneders dækforsikring

Siden 1. marts 2020, er du automatisk dækket af en 36-måneders dækforsikring, helt uden ekstra omkostninger. Dækforsikringen bliver tegnet, når du køber en ny BMW eller MINI, eller når du køber originale BMW og MINI dæk og hjul. Dækforsikringen sikrer dig dækning i hele Europa, på nær Tyskland, Baltikum, Schweiz og Belgien. Du kan læse mere om forsikringen her.