Registreringsafgift20212

Ny registreringsafgift 2021

Regeringen præsenterede nye bilafgifter 18. december 2020. Vi har nu opdateret vores priser på hjemmesiden iht. til disse ændringer.

OBS! Priserne er baseret på en politisk flertalsaftale om at ændre registreringsafgifterne med virkning fra den 18. december 2020. Da de nye registreringsafgifter endnu ikke er vedtaget ved lov, kan der evt. forekomme ændringer af afgifternes størrelse og virkningstidspunktet.

Har du spørgsmål til de nye bilafgifter – eller kommende bilpriser – og hvad det kan komme til at betyde for dit bilkøb, skal du endelig bare række ud til din lokale Bayern AutoGroup.

 

Find din lokale BAG her

Spørgsmål og svar omkring den nye registreringsafgift

Ændringerne trådte i kraft pr. 18. december 2020. Priserne er baseret på en politisk flertalsaftale om at ændre registreringsafgifterne med virkning fra den 18. december 2020. Da de nye registreringsafgifter endnu ikke er vedtaget ved lov, kan der evt. forekomme ændringer af afgifternes størrelse og virkningstidspunktet.

Hvis du har en underskrevet slutseddel, dateret senest den 18. december 2020, er det de afgifter og priser der var aktuelle på det tidspunkt, der er gældende. Også selvom du først får din bil senere.

Hvis du har en underskrevet slutseddel, dateret senest 18. december 2020, er det de afgifter og priser der var aktuelle på det tidspunkt, der er gældende. Det gælder også, selvom du først får leveret bilen i 2021.

Vi ville ønske, vi kunne svare helt klart, men det er både og. Nogle modeller vil formodentlig blive dyrere, og andre billigere.

Værdien for en erhvervsbeskatning skal beregnes på baggrund af bilens pris inklusiv den nye registreringsafgift. Nogle modeller vil formodentlig blive dyrere, mens andre vil blive billigere.

Værdien af den månedlige ydelse og udbetaling beregnes på baggrund af bilens pris inklusiv den nye registreringsafgift. Nogle modeller vil formodentlig blive dyrere, mens andre vil blive billigere.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

..og bliv opdateret omkring flere spændende BMW, MINI og BAG nyheder.